Mainos

Yllättävä ruoka ehkäisee krapulan? Syö tätä ennen juomista

Yllättävä herkku voi toimia krapulanehkäisijänä.

Eteläkorealaisen lääketieteellisen Jeju National -yliopiston tutkimuksen mukaan muutaman parsatangon syöminen ennen juomista voi ehkäistä krapulan. Tutkijoiden mukaan parsan sisältämät aminohapot sekä mineraalit voivat lievittää krapulaoireita sekä suojella maksaa.

Tutkijat analysoivat parsan varsien sekä lehtien vaikutusta ihmisten sekä rottien solujen toimintaan.

– Solujen toksisuus lieveni huomattavasti parsan eri osien vaikutuksesta. Tämä todistaa, että parsa voi todella vähentää krapulaoireita, tutkija B.Y Kim totesi.

Eniten hyödyllisiä mineraaleja sekä aminohappoja löytyy tutkijoiden mukaan parsan kärjestä, eli sen niin sanotuista lehdistä.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos
    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja