Yllättävä ratkaisu – Jari Sillanpää valittiin Tangomarkkinoiden tuomaristoon

12:49
Jari Sillanpää MTV Uutisten haastattelussa.

Jari Sillanpää valittiin yllättäen Tangomarkkinoiden tuomaristoon.

Seinäjoen Tangomarkkinat juhlii 35-vuotista taivaltaan kesällä 2019. Myös Tangolaulukilpailu viettää juhlavuotta, tiedottaa Tangomarkkinat.

Tuomaristoon on valittu tunnettuja viihteen ammattilaisia. Yllättäen tuomaristossa on mukana myös laulaja Jari Sillanpää.

Sillanpää tuomittiin elokuussa 2018 kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kahdesta huumausainerikoksesta. 

– Toivoisin näkeväni monisävyisen esiintyjän, jonka tulkinnat yltäisivät ihmisten sydämiin. Tangokuninkaallinen 2019 on esiintyjä, joka laulaa sydämestään ja on oma itsensä, Sillanpää kertoo tiedotteessa näkökulmastaan tuomarointiin.

Tuomariston muut jäsenet ovat CatCat-duosta tuttu laulupedagogi ja laulaja Katja Kätkä, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja laulaja Kike Elomaasekämusiikkitoimittaja Tarja Närhi. Tuomariston puheenjohtajana toimii Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtajaMartti Haapamäki.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään 10.–14.7.2019.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja