Yllättävä käänne – toukokuussa Suomessa nähdään julkkisten asuttama Big Brother

Kurkista Big Brother 2012 -talon kamerakäytäviin 1:42
Kurkista vuoden 2012 Big Brother -talon käytäviin

Big Brother Suomi -ohjelman uudella kaudella nähdään saman katon alla liuta julkisuudesta tuttuja asukkaita. 

Big Brother Suomi saapuu Neloselle ja Ruutuun jo tänä keväänä, kun joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita muuttaa sama katon alle. Asukkaat selviävät toukokuun alussa, kun julkkisasukkaat astelevat suorassa lähetyksessä täysin uudistuneeseen BB-taloon.

Toukokuussa nähtävä Big Brother Suomi on monella tapaa erityinen. Luvassa on kolme viikkoa kestävä tiivistunnelmainen ja käänteitä täynnä oleva reality, jossa mikään ei ole niin kuin aiemmin on totuttu. Julkisuudesta tutut asukkaat joutuvat kilpailemaan paikastaan talossa useita kertoja viikossa, sillä kolme viikkoa kestävässä ohjelmassa pudotuksia nähdään lähes joka toinen päivä.

Uudella Big Brother Suomi -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin, sillä Isoveli muuttaa Kalasataman REDIstä vielä toistaiseksi salaiseen lokaatioon. 

Big Brother Suomi ilmoitti kuukausi sitten hakevansa asukkaita myös syksyllä nähtävälle BB-kaudelle. Hakemuksia jätettiin lyhyessä ajassa jälleen valtava määrä, ja syksyn BB-kauden valmistelu etenee normaaliin tapaan.

Luonnollisesti myös edelleen käynnissä oleva poikkeustilanne otetaan huomioon kaikin tavoin niin kevään BB:ssä kuin syksyn asukasrekryä tehdessä. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Uusimpia viranomaisohjeita seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti, ja ohjeistuksia noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa.

Lue myös:

    Uusimmat