Yllättäen ne ovat kaksi kuppikokoa suuremmat – rintojesi elinkaari hauskoina kuvina

Australialainen bloggaaja Georgie kuvasi blogissaan rinnat niiden eri elämänvaiheissa. Inspiroiduimme!

Jokainen lapsia saanut tietää, että raskaus muuttaa kehoa – ja lasta imettävän rintoja. Hollee Actman Becker jakoi kokemuksiaan rintojen muutoksista Parents.comissa. Becker sai inspiraation artikkeliin, kun hänen röntgenlääkärinä toimiva miehensä havainnoi röntgenkuvasta, että Beckerin rinnat olivat aiemmin olleet paljon korkeammalla.

– Siis hän EI juuri sanonut tuota, Becker kuvasi tuntemuksiaan.

Beckerin rinnat olivat aina olleet pienet, ja myös imetyksen jälkeen ne olivat säilyneet melko samanlaisina – tai niin hän luuli.

– En voinut kuin huomata, että hän (mies) oli täysin oikeassa. Jopa röntgenkuvassa minun aiemmin niin kimmoisat, pienet A-kuppini alkoivat roikkua, Becker kuvaa.

Australialainen bloggaaja Georgie kuvasi blogissaan rinnat niiden eri elämänvaiheissa. Becker keskusteli Georgien kanssa, ja kumpikin havaitsi, etteivät he todellakaan ole yksin rintojensa kanssa. Junebug's Mumma -blogia kirjoittava Georgie jopa piirsi rintansa eri elänävaiheissa, ja väritti ne sitten lapsensa värikynillä. Kuvista inspiroituneina kehitimme omat vastaavat kuvamme!

Ennen lapsia:

Raskauden aikana:

Kun imetät:

Lopulta:

***



Lähde: Parents.com

Lue myös:

    Uusimmat