Yllättäen menehtyneen yhdysvaltalaiskoomikko Bob Sagetin kuolinsyy julki

Orange Countyn sheriffi julkaisi tutkimuksensa koomikko Bob Sagetin kuolinsyystä.

9. tammikuuta menehtynyt yhdysvaltalainen koomikko Bob Saget kuoli päähän kohdistuneeseen iskuun, kertoo miehen perheen julkaisemassaan lausunnossa. Saget löytyi kuolleensa hotellihuoneestaan Floridan Orlandossa. 

– Viranomaiset ovat päätelleet, että Bob kuoli päävammaan. He ovat tulleet siihen lopputulokseen, että hän iski päänsä vahingossa johonkin, antoi sen olla ja meni nukkumaan. Huumeilla ja alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, lausunnossa todetaan. 

Perhe kiittää lausunnossaan Sagetin faneja kaikesta saamastaan tuesta. 

– Kun jatkamme suremista yhdessä, pyydämme kaikkia muistamaan rakkauden ja naurun, jota Bob toi tähän maailmaan, sekä asiat, joita hän opetti meille: olemaan kilttejä ihan kaikille ja muistuttamaan ihmisiä siitä, että rakastatte heitä ja kohtaamaan vaikeat ajat halausten ja naurun kera.

Saget muistetaan muun muassa roolistaan komediasarjassa Full House. Lisäksi hän toimi kertojana Ensisilmäyksellä-sarjassa. Spekulaatiot Sagetin terveydentilasta ovat käyneet kiivaana, sillä hän kertoi aiemmin saaneensa koronavirustartunnan joulukuussa 2021. Saget oli kuollessaan 65-vuotias.

Koomikon vaimon Kelly Rizzon mukaan Sagetin terveydentila oli kuitenkin hyvä, eikä koronavirus aiheuttanut hänelle vakavia oireita joulukuussa. 

Orange Countyn sheriffi julkaisi virallisen kuolinsyytutkinnan, jonka mukaan Sagetin kuoleman suhteen ei ole syytä epäillä rikosta. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat