Ylimääräinen uutislähetys kello 14: Koronatilanne juuri nyt – miten Suomen terveydenhuolto selviää poikkeustilanteessa?

33:33
MTV Uutiset Live seuraa päivän uutisia ympäri vuorokauden. Ylimääräinen uutislähetys alkaa kello 14

MTV Uutiset seuraa koronatilanteen kehittymistä Suomessa ja maailmalla. Missä mennään tartuntojen suhteen? Miten sosiaali- ja terveyshuolto pärjää poikkeusoloissa? MTV Uutiset kertoo uusimmat tiedot sekä näyttää hallituksen tiedotustilaisuuden suorana MTV3-kanavalla sekä verkossa MTV Uutiset Livessä kello 14 alkavassa erikoislähetyksessä.

Tilaisuudessa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru kertoo miten sosiaali- ja terveydenhuolto toimii koronavirustilanteen aiheuttamissa poikkeusoloissa. Ohjeet kunnille ja sairaanhoitopiireille sekä koko soten tuottajakentälle koskevat muun muassa ikääntyneiden palveluja, lastensuojelua sekä ensi- ja tehohoitoa. 

Paikalla on ministeri Kiurun lisäksi sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila sekä muita asiantuntijoita.

Ylimääräinen uutislähetys tänään kello 11 ja kello 14 MTV3-kanavalla sekä MTV Uutiset Livessä. Tuoreimmat uutiset löytyy osoitteesta mtvuutiset.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.