Yli sadan vuoren huipulle noussut "bikinikiipeilijä" menehtyi tapaturmaisesti – putosi rotkoon ja kuoli hypotermiaan ennen pelastajien saapumista

Suosittu bikinikiipeilijä menehtyi tapaturmaisesti Taiwanin vuorilla 0:23
Gigi Wu tunnetaan vuorten huipuilta otetuista bikinikuvista, joita hän jakoi sosiaalisessa mediassa.

36-vuotias taiwanilainen Gigi Wu kuoli tapaturmaisesti patikkaretkellä pudotessaan kaksikymmentä metriä alas rotkoon ja kuollessaan hypotermiaan. Hän oli patikoimassa Yushan National Parkin vuorilla yksin tapahtumahetkellä. Nainen oli tunnettu sosiaalisessa mediassa bikinikuvistaan, joita hän otti vuorten huipuilla.

Bikinikiipeilijänä tunnettu Gigi Wu onnistui soittamaan itselleen apua putoamisen jälkeen. Huonon sään vuoksi helikopteri ei pystynyt laskeutumaan rotkoon ja pelastajat saapuivat turmapaikalle liian myöhään. 

Naisen ruumis löydettiinkin vasta 28 tuntia hätäpuhelun jälkeen. 

Nainen kiipesi yli sadan vuoren huipulle

Wu oli erittäin kokenut patikoija ja hänellä oli aina mukanaan asiaankuuluva patikointivarustus. Hän puki bikinit ylleen valokuvia varten vasta vuorten huipuilla. 

Viime vuonna FTV kanavan haastattelussa Wu kertoi, että patikoi yli sadan vuoren huipulle viimeisen neljän vuoden aikana.

– Laitoin bikinit päälle jokaisen vuoren huipulla. Minä omistan ainoastaan 97 bikiniä, joten käytin joitakin niistä vahingossa uudestaan, Wu kertoi haastattelussa. 

Naisen tuhannet seuraajat ovat kiittäneet naista sosiaalisessa mediassa hänen useista inspiroivista valokuvistaan.

Lue myös:

    Uusimmat