Yli 500 autoa pääsi tankkaamaan ilmaista bensaa Vesa Keskisen tempauksen aikana – maksoi kauppiaalle kymmeniä tuhansia: "Nuukana miehenä kirpaisee, mutta se pitää vaan hyväksyä"

Yrittäjä Vesa Keskinen innoissaan Tuurin bensaryntäyksestä – Paljastaa kuinka paljon tempaus tulee yritykselle maksamaan 3:43
Yrittäjä Vesa Keskinen on innoissaan Tuurin bensaryntäyksestä. Hän kertoo tässä haastattelussa, että suunnitteilla on uusiakin tempauksia.

Yrittäjä Vesa Keskinen tarjosi eilen kyläkaupassaan ilmasta bensaa sadoille autoilijoille. Lasku ”kirpaisee” nuukaa miestä, mutta palkinnoksi tuli runsaasti julkisuutta ja hyvä mieli niin bensan saajille kuin lahjoittajallekin.

Tuurin kyläkaupan eilinen polttoainetempaus sujui yrittäjä Vesa Keskisen mukaan hyvin ja rauhallisesti.

– Siitä ei koitunut minkäänlaista liikennesumppua. Ja aika vaikea on tuolta autojen sisältä toisen autoon mennä tappelemaankaan. Tämä on leppoista porukkaa, ja siellä oli aika isojakin ryhmiä ollut. Heillä on ollut selvästikin hyvää syötävää ja juotavaa mukana, Keskinen kuvailee.

Ilmaista bensaa sai 534 autokuntaa

Jonot olivat Keskisen mukaan pisimmillään 7 kilometriä suuntaansa.

– Kaikkiaan jonoissa oli noin 1 000 autoa. Niistä pääsi tankkaamaan 7 tunnin aikana 534 autoa.

Moni niistäkin autoilijoista, jotka eivät päässeet kiinni ilmaiseen bensaan, jäivät tankkaamaan.

– Yllättäen 159 autokuntaa jäi tankkaamaan maksullista bensaa. Tankilla oli jonoa kello kahteen asti yöllä.

Lasku jäi hieman alle 35 000 euron

Koko bensalysti tuli maksamaan Keskiselle hieman alle 35 000 euroa.

– Lopullinen tappio oli 34 900 euroa, Keskinen summaa.

Keskinen uskoo, että menetys on jokaisen euronsa väärti.

– Sanotaan näin, että nuukana miehenä kirpaisee euronkin menetys, mutta pitää vain hyväksyä, että tämä on osa kyläkaupan tunnetuksi tekemistä ja asiakashankintaa, Keskinen toteaa.

– Ja tietysti aina, kun asiakkaille tulee hyvä mieli, myös itselle tulee hyvä mieli. Lisäksi tämä oli aika pieni satsaus rahallisesti siihen verrattuna, että Tivoli Sariola on 52 päivää Tuurin kyläkaupalla kaikille suomalaisille ilmainen. 

Keksinen ihaili jonoja helikopterista käsin 

Keskinen ihaili bensajonoja itse eilen paitsi maan tasalta myös helikopterista.

– Kun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan kuvaukset oli helikopterilla saatu lopetettua, hain mukaan lapset ja kiersimme kaikki autojonot vastasuuntaan ja heilutettiin kaikille kättä ja hymyiltiin. Siinä oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun tuhannet ihmiset autosta heiluttivat takaisin ja olivat onnellisia, kun he tunnistivat minun Lamborghini Urukseni.

Tempaukset eivät lopu tähän

Vesa Keskinen on tunnettu erilaisista tempauksistaan, eivätkä ne hänen mukaansa lopu tähän.

– Olen vähän tämmöinen Pelle Peloton joka tavalla. Ja hyvissä ajoin olen oivaltanut, että elämän tärkein asia on erilaisten kokemusten kerääminen. Tämä oli yksi uusi kokemus minun elämässäni.

Lue myös:

    Uusimmat