Vesa Keskinen paljastaa, kuinka paljon bensaa myytiin Tuurin kyläkaupassa yön aikana – kyläkauppias itse päätti litrahinnan mielivaltaisesti: "Kuulosti hyvältä"

8:51
Vesa Keskinen kommentoi MTV Uutiset Liven haastattelussa kyläkauppansa syntymäpäivätempausta.

Tuurin kyläkauppa tarjosi 50-vuotisjuhliensa kunniaksi polttoainetta euron litrahintaan. Kyläkauppias Vesa Keskinen kertoo, että kauppa oli historiansa ensimmäistä kertaa auki ympäri vuorokauden. Edullinen bensa oli myynnissä keskiyöstä aamuseitsemään.

Bensan litrahinta oli yön aikana yksi euro.

– Olen tällainen yksinkertainen ihminen, enkä oikein mistään paljon mitään ymmärrä. Yksi euro kuulosti hyvältä, joten laitoimme sen, Keskinen toteaa hinnoittelulogiikastaan.

Keskinen ei tiedä, kuinka paljon ihmisiä tarkalleen saapui Tuuriin edullisen bensan takia. Hänen mukaansa tiet olivat tukossa jokaiseen suuntaan, ja kävijöitä tuli ympäri Suomen.

Keskinen sanoo, että bensaa myytiin seitsemän tunnin aikana yhteensä yli 20 000 litraa.

– Bensaa riitti kaikille halukkaille. Olimme varautuneet ylimääräisellä bensarekalla, mutta se ei osoittautunut kuitenkaan tarpeelliseksi.

Keskinen arvelee, että pisimmillään bensan jonotus kesti noin kaksi tuntia. Hänen mukaansa jonottaminen sujui rauhallisesti. Autoilijat saivat tankata autonsa tankin täyteen edullista bensaa, mutta ylimääräisiin säiliöihin tankkaaminen oli kielletty.

Keskinen ei vielä osaa sanoa, järjestääkö Tuurin kyläkauppa vastaavanlaisia tempauksia jatkossa.

– Tekisi mieli sanoa, että kyllä, mutta en lupaa mitään. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja