MTV paikalla Vesa Keskisen kyläkaupalla: Innokkaimmat jonottivat ilmaisbensaa jo aamuviideltä, jonoa ainakin 3 kilometriä – tältä hullunmylly näyttää!

6:05
Kyläkauppias Vesa Keskisen mukaan ilmaista bensaa jaetaan tänään arviolta 25 000 litraa – näin jonoon ensimmäisenä tulleet perustelevat jonottamistaan!

Kyläkauppias Vesa Keskinen juhlistaa 53. syntymäpäiväänsä näyttävällä tavalla: hän tarjoaa Tuurin kyläkaupalla tänään bensaa ilmaiseksi

Polttoainekampanja on käynnissä kello 17–24 välisenä aikana. 

MTV Uutisten toimittaja Sanna Voltti seuraa tilannetta paikan päällä. Hänen mukaansa kaikkein innokkaimmat tulivat jonottamaan bensaa aamuviideltä – siis 12 tuntia ennen ilmaisjakelun alkamista. 

Voltin mukaan ilmaista bensaa jonotetaan kahdessa jonossa, ja bensaa on tarjolla neljästä tankista. Kauppias Vesa Keskisen mukaan bensanjakelua on seuraamassa useampi järjestysmies ja viranomainen.

– Meillä on hyvin tarkalleen 10 järjestysmiestä. Kuulin aamulla, että paikalla on neljä poliisipartiota, plus meidän omaa henkilökuntaa hyvin tarkkaan kymmenen lisää, Keskinen sanoo. 

Katso yllä olevalta videolta Live-lähetys paikan päältä – tällainen hullunmyllyn ilmainen bensa sai kyläkaupalla aikaiseksi! 

Jonoa useita kilometrejä

Kello 16 jälkeen jonoa oli kertynyt ainakin kolmen kilometrin edestä. Kauppiaan arvion mukaan autoja oli ehtinyt tuolloin kertyä ainakin 500.

– Jonojen pituudet ovat tuollaista kolmea kilometriä molempiin suuntiin: sekä Alavuden että Ähtärin suuntaan, Keskinen sanoo MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Vesa Keskinen järjesti hyvin samanlaisen bensakampanjan viime marraskuussa, kun hän tarjosi bensaa 0,52 euron litrahintaan.

– Tämä on nyt bensatrilogian viimeinen osa, että annetaan bensaa ilmaiseksi, Keskinen sanoo.

Keskinen arvioi MTV Uutiset Livelle, että bensaa kuluu noin 25 000 litraa. 

– Se tarkoittaa tappiona noin 40 000 euroa, kauppias arvioi. 

"Nykyään ideoitani matkitaan niin valtavan paljon"

Keskinen lupaa, että vaikka kyseessä on niin sanotun bensatrilogian viimeinen osa, jatkossakin on luvassa erilaisia tempauksia. Hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan, mitä kyläkaupallaan on tulevaisuudessa tarjottavanaan. 

– Niitä on monen käden sormin, mutta nykyään ideoitani matkitaan niin valtavan paljon, minun on päästävä tekemään ne ensin, ja sitten vasta matkijat saavat matkia perässä, kauppias sanoo. 

Juttua muokattu 13.7.2020 kello 16.52: Täydennetty juttua Vesa Keskisen kommenteilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja