Yle paljasti Puoli seitsemän -ohjelman uuden juontajan – hän tulee Susanna Laineen tilalle

10:39
Katso Susanna Laineen haastattelu Joonas Nordman show'ssa!

Yle julkisti tänään uuden Puoli seitsemän -ohjelman juontajan. Ohjelmaan Susanna Laineen tilalle tulee aiemminkin ohjelmaa juontanut Ella Kanninen.

Juontaja-toimittaja Susanna Laineilmoitti maanantaina 31. elokuuta Ylen Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä jättävänsä työnsä ohjelman juontajana. Laine on työskennellyt Puoli seitsemän -ohjelman parissa kuuden vuoden ajan. Laine juontaa ohjelmaa Mikko Kekäläisen rinnalla viimeistä kertaa 30. lokakuuta.

Tänään tiistaina 15.9. Yle kertoi, että Susanna Laineen tilalle on löydetty uusi juontaja. Ella Kanninen aloittaa juontajan pestin Laineen tilalla. Hän on juontanut ohjelmaa jo aiemmin 2013–2014.

– Päällimmäinen tunne on, että palaan jatkamaan jotain, mikä vuosia sitten jäi kesken. Samalla olen kuitenkin aivan uuden edessä sillä ohjelma on vuosien aikana muuttunut ja tänä syksynä se uudistuu lisää. Minusta on hienoa, että saan olla mukana siinä porukassa, joka uudistaa ja kehittää Puoli seiskaa. Ohjelma tekijöineen on minulle todella rakas ja Mikon rinnalle on tietysti hienoa palata, Ella iloitsee.

Ohjelma saa myös toisen juontajaparin, sillä marraskuusta alkaen perjantain lähetyksiä juontavat Susani Mahadura ja Olli-Pekka Kursi.

Susanna Laine kertoi MTV Uutisille elokuussa, että hänen ilmoituksensa sai aikaan todellisen viestien tulvan. Juontajan mukaan useat ohjelman katsojat ovat lähestyneet Lainetta lähettämällä tälle viestejä eri kanavia pitkin.

– On ollut ihanaa ja liikuttavaakin niitä lukea, tosi ihania viestejä olen saanut. Tosi lämmin olo tullut niistä kyllä. Tosi ihania viestejä, harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata, kun on näitä töitä mitä pitää tässä tehdä samalla, Laine kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja