Yle: Jari Sillanpää kertoi huumehistoriastaan – ystävät pyysivät Thaimaahan: "Tarjottiin tätä metamfetamiinia, se oli sitten menoa"

16:34
Jari Sillanpää vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa vuonna 2019. Sillanpää kommentoi ohjelmassa muun muassa vuoden 2017 huumekohuaan.

Jari Sillanpää kertoi Arto Nybergin keskusteluohjelmassa huumehistoriastaan.

Laulaja Jari Sillanpää oli vieraana Ylellä  Arto Nybergin keskusteluohjelmassa sunnuntaina. Sillanpää tuomittiin vuonna 2018 ehdolliseen vankeusrangaistukseen huumausainerikoksista.

Sillanpää myönsi ohjelmassa Nybergille, että "huumevuodet" alkoivat vuonna 2014.

– Minulle oli tullut ero ja mä kärsin omissa nahoissani siitä parisen vuotta. Ystävät, jotka olivat Bangkokissa, ottivat minuun yhteyttä ja kuuli minusta, etten voi hyvin. Sitten he sanoivat, että tule nyt tänne vähäksi aikaa.

– Sitten tarjottiin tätä metamfetamiinia, se oli sitten menoa.

Sillanpää kertoi Nybergille, että aineesta tuli hyvin euforinen olo ja arkiset murheet unohtuivat.

– Se oli aivan mahtava ”pakokeino”. Minulla oli töissä paineita ja vaihtui kaikki kuviot, äiti kuoli. Tämä oli pakokeino päästä pois näistä.

Syksyllä vuonna 2017 Sillanpää oli kotonaan ja hänellä tuli tunne, että huumeiden käytön oli loputtava. Sillanpää koki, että se oli turhaa ja keksittyä hyvää oloa.

– Olin päättänyt jo silloin, että tämä loppuu, mutta sitten kerkesi poliisi ennen mua. Sehän se tuntui vasta pahalta. Ylpeys ja ego saivat semmoisen kolauksen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja