Jari Sillanpää kommentoi suorassa lähetyksessä kahden vuoden takaista huumekohuaan: "Lyyhistyin henkisesti"

16:34

Jari Sillanpää kertoo Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa pohtineensa, että kirjoittaisi kirjan saadakseen oman puheenvuoronsa.

Muusikko Jari Sillanpää vieraili Viiden jälkeen -ohjelman syvähaastattelussa. Sillanpää kommentoi ohjelmassa muun muassa vuoden 2017 huumekohuaan. Tuolloin Sillanpää jäi kiinni huumausaineen käytöstä.

– Lyyhistyin henkisesti. Tietenkin, kun ei ole aiemmin ollut kosketuksissa rikos- ja polisiiasioihin, se oli aivan kauheaa, Sillanpää pohtii kyseisen kohun tapahtumia.

Sillanpää kertoo, ettei kokenut saavansa kommentoida tilannetta. Tapauksen saama mediahuomio tuntui muusikosta raskaalta.

– Jos kommentoin, se on mennyt selityksen piikkin. Ehkä jonakin päivänä kirjoitan kirjan, haluan kertoa johonkin. Koska tämä koko tarina on tuotu esiin, siinä pitää olla myös toinen puheenvuoro.

Sillanpää kertoo, että kohuun liittyi paljon erilaisia tunteita.

– Jopa vihaa, katkeruutta, häpeää ja näin. Se riippuu ihan asiasta, mistä puhutaan. Nyt ollaan siinä vaiheessa ainakin, että haluan katsoa eteenpäin ja tunnen, että alan löytää sen tasapainon.

Artikkelia muokattu 28.10.2019: Korjattu otsikosta ja tekstistä lyyhistyä-sanan kirjoitusmuoto oikeaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja