Yksinhuoltajan yliopistounelma tyssäsi 700 dollarin velkaan – ystävällinen asiakas kuittasi laskun: "Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä"

Yksin lapsestaan huolehtiva Latonya teki kahta työtä maksaakseen 700 dollarin velan koululleen. Lopulta naisen opiskelu-unelmasta tuli totta, kiitos anteliaan asiakkaan.

Latonya Young toteutti viimein unelmansa ja valmistui yliopistosta. Valmistujaispäivänä hänen vierellään ei seissyt pelkkä perhe – mukana oli myös Latoyan asiakas, Kevin.

Mies on valmistujaisten kunniavieras, sillä hän teki Latonyan valmistumisesta totta.

Koulu jäi kesken 16-vuotiaana

Yksin lapsestaan huolehtiva ja kampaajana työskentelevä Latonya, 43, ajoi aiemmin päivätyönsä lisäksi sekä Lyft- että Uber-taksia tienatakseen rahaa elämiseen.

Nainen oli jättänyt peruskoulun kesken 16-vuotiaana tultuaan raskaaksi. Vaikka Latonya onnistui lopulta valmistumaan, hän ei ollut tyytyväinen tilanteeseensa ja päätti vuonna 2010 hakea yliopistoon.

Joutui jättämään yliopiston velan takia

Latonya pääsi opiskelemaan, mutta joutui pian lopettamaan opintonsa kesken: hän oli koululle velkaa noin 700 dollaria, siis noin 600 euroa, eikä saanut jatkaa opiskelua ennen kuin velat olisi maksettu.

– Kysyin, voisinko maksaa sitä kuukausittain, ja he sanoivat, etteivät tee maksujärjestelyjä, joten siinä vaiheessa vain lakkasin käymästä koulussa, Latonya kuvailee.

Hän päätyi kuskiksi tienatakseen rahaa, mutta varat tuntuivat aina hupenevan lasten arkisiin tarpeisiin ja hätätilanteisiin. Kaiken lisäksi Latonya joutui auto-onnettomuuteen ja tarvitsi kaksi leikkausta. Unelma yliopisto-opinnoista lykkääntyi aina vain kauemmas.

"Et voi koskaan tietää, kenet Luoja lähettää muuttamaan elämäsi". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Asiakas kuuli Latonyan tilanteesta

Kesällä 2018 kaikki kuitenkin muuttui. Latonyan asiakkaaksi Uberiin istahti Kevin. Kaksikko alkoi matkan aikana jutella ja jakaa elämäntarinoitaan.

Latonya mainitsi Kevinille kouluun liittyvän rahaongelmansa.

Latonyan sinnikkyys kosketti Keviniä, joka jätti tälle 120 dollarin tipin. Yliopistomaksu kuitenkin jäi vaivaamaan miehen mieltä.

"Tuntuu, etten ole kiittänyt tarpeeksi"

Lopulta Kevin päätti maksaa Latonyan 693 dollarin velan, joka esti Latonyaa käymästä koulua.

– Olen kiittänyt häntä niin paljon, mutta tuntuu, etten ole kiittänyt tarpeeksi, Latonya kuvaili haastattelussa.

– Kyse ei ollut vain rahasta, vaan hänen halustaan auttaa ja hänen uhrauksestaan, jotta minä voisin elämässäni pärjätä paremmin. Tämä mies oli tuntenut minut tuolloin noin 20 minuuttia.

"Minulla on kunnia olla osa tätä tarinaa, ja toivon, että se inspiroi kaikkia", Kevin kirjoittaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähetti yllätyksenä kuvan maksukuitista

Hoidettuaan kouluvelan Kevin lähetti maksukuitista kuvan Latonyalle ja kertoi, että tämä voisi nyt palata kouluun.

– Minulla on edelleen se viesti ja vastaukseni siihen. Kirjoitin takaisin "voi luojani", Latonya kuvailee.

– Sinä viikonloppuna onnistuin tienaamaan tarpeeksi maksaakseni tuon 693 dollarin summan, ja yritin antaa sen Kevinille, mutta ei hän suostunut ottamaan sitä. hän käski käyttää sen lapsiin.

"Oli mahtavaa olla siellä, nähdä hymy hänen kasvoillaan"

Latonya palasi opiskelemaan rikoslakia ja valmistui vuonna 2019.

– Oli mahtavaa olla siellä, nähdä hymy hänen kasvoillaan ja tietää, että hän onnistui. Tiedän, että hän pääsee elämässä vielä paljon pidemmälle, Kevin kuvailee.

Mies sai yliopistolta kunniakirjeen, jossa tunnustettiin hänen roolinsa Latonyan opinnoissa.

Latonya aikoo seuraavaksi jatkaa opintojaan. Hän haluaisi tulevaisuudessa toimia puolustusasianajajana.

– Haluan maailman tietävän, kuka Kevin on. Ja että maailmassa on vielä hyviä ihmisiä, nainen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja