Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin paljasti uuden huvittavan nimensä: "Siinä on kiva sointu"

1:22
Macaulay Culkin näyttelee yksin ikonisia Yksin kotona -kohtauksia

Kiitos äänestäjien, Macaulay Culkinilla on nyt uusi toinen nimi.

Yksin kotona -elokuvista tuttu näyttelijä Macaulay Culkin kertoi marraskuussa The Tonight Show -ohjelmassa, että hänen kotisivuillaan on meneillään avoin äänestys hänen uudesta toisesta nimestään jouluaattoon asti. Culkin vannoi, että hän tulisi vaihtamaan toisen nimensä laillisesti äänestyksen lopputuloksen mukaan.

38-vuotias entinen lapsinäyttelijä kertoi ohjelman juontaja Jimmy Fallonille olevansa valmis hylkäämään alkuperäisen toisen nimensä Carsonin.

Äänestys oli erittäin suosittu, ja lopputulos oli erittäin selkeä. Voittajaksi selviytyi selkeällä äänten enemmistöllä Macaulay Culkin. Ehdotus sai yhteensä 60 990 ääntä. 

Toiseksi sijoittui TheMcRibIsBack 14 558 äänellä, ja kolmanneksi selviytyi Kieran 13 559 äänellä. Mukana kamppailussa olivat myös muun muassa nimet Shark Week sekä Publicity Stunt.

Culkin julkaisi äänestyksen lopputuloksen joulupäivänä Twitter-tilillään

– Vuonna 2019 uusi, laillinen nimeni tulee olemaan Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Siinä on kiva sointu (mikäli pidät nimestäni), Culkin kirjoittaa päivityksessään.

The Tonight Show'ssa Culkin pohti juontaja Fallonin kanssa uuden nimen mahdollisuuksia, mikäli lopputulos olisi todella Macaulay Macaulay Culkin Culkin. 

– Jos joku tulee luokseni lentokentällä ja kysyy: "Anteeksi, mutta oletko Macaulauy Culkin?" voin vastata: "No, Macaulay Culkin on toinen nimeni". 

Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja