Yksin kotona -tähti muuttaa nimensä – fanit saavat äänestää mieleistään vaihtoehtoa

Kahta ensimmäistä Yksin kotona -elokuvaa tähdittänyt Macaulay Culkin aikoo muuttaa keskimmäisen nimensä.

Yksin kotona -elokuvista tuttu Macaulay Culkinia ei välttämättä jatkossa tunneta enää koko nimellä Macaulay Carson Culkin. Vieraillessaan The Late Show -keskusteluohjelmassa, Culkin paljasti vaihtavansa keskimmäisen nimensä johonkin viidestä vaihtoehdosta, joista hän antaa faniensa valita parhaan.

– Tuijotin passiani hiljattain ja katsoin toista nimeäni – nykyinen toinen nimeni on Carson. Ja ajattelin, että minun pitäisi varmaan tyylitellä nimeäni hieman, Culkin selitti Jimmy Fallonin juontamassa keskusteluohjelmassa.

Culkinin mukaan hän kyseli perheeltään ja ystäviltään uusia nimivaihtoehtoja. Tällä hetkellä vaihtoehtoina ovat Macaulay Culkin, Shark Week (Haiviikko), Kieran, The McRib Is Back (McRib-hampurilainen on palannut) ja Publicity Stunt (Julkisuustemppu).

Kieran oli Culkinin saman nimisen veljen idea uudeksi nimeksi. Publicity Stunt on sen sijaan Culkinin tyttyöystävän Brenda Songin idea.

Nimenvaihdolla on tarkoitus saada kävijöitä Culkinin uudelle Bunny Ears -nettisivulle, josta löytyy muun muassa podcast. Culkinin uutta nimeä voi äänestää kyseisellä sivustolla.

Tällä hetkellä johdossa on kokonimi Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Culkin sanoo paljastavansa voittajan jouluaattona, ikään kuin joululahjana itselleen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja