Yksin kotona -tähti kohtasi häirintää jo lapsena – veli muistaa erään häikäilemättömän tapauksen

1:22
Macaulay Culkin palasi Yksin kotona -rooliinsa vuonna 2018.

Macalauy Culkinin veli todisti lapsena suursuosiota nauttineen veljensä kohtaamaa häirintää.

Yksin kotona -elokuvien lapsitähti Macaulay Culkin pyrähti showbisnekseen ollessaan vain 8-vuotias. Maailman kattava julkisuus lapsena toi luonnollisesti mukanaan omat hienoutensa, mutta myös haasteensa.

Macaulayn veli, näyttelijä Kieran Culkin, on itse pyrkinyt välttämään Hollywoodin pyörteitä parhaansa mukaan. Osasyynä tähän lienee se, kuinka hän todisti veljensä tähteyden mukanaan tuomia lieveilmiöitä.

– Häntä saatettiin ahdistella kaduilla. Kerran kadulla nainen otti hänen päästään hatun, katsoi häntä silmiin ja totesi, ettei hän ole oikeasti kovinkaan söpö, Kieran kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Kieran on itsekin luonut menestyksekästä uraa näyttelijänä. Yksi hänen muistettavimmista rooleistaan oli vuoden 2002 draamakomediassa Mieletön matka. Silti moni tuntee hänet vain isoveljensä Macaulayn veljenä. 

Tie tähtiin Golden globe -ehdokkuuden napanneelle Kieranille olisi käytännössä ollut avoinna jo vuonna 2002, mikäli hän olisi niin itse toivonut.

– En missään nimessä ollut valmis. En olisi pystynyt käsittelemään suosiota ja uskon tietäneeni sen. En olisi pärjännyt sen kaltaisen menestyksen tai huomion kanssa, joka elokuvasta tuli. Joten aika sananmukaisesti juoksin sitä karkuun, Kieran pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja