Yksin kotona -elokuvista tuttu talo on myynnissä – tältä Kevin McCallisterin lapsuudenkodissa näyttää nykyisin

Haluatko asua kuin Yksin kotona -elokuvien Kevin McCallister? Nyt se on mahdollista.

Yksin kotona -elokuvista tuttu talo on tullut myyntiin, kertoo CNN. Illinoisin Winnetkassa sijaitsevasta lukaalista pyydetään 5 250 000 dollaria, eli noin 4 830 000 euroa. 

Vuonna 1921 rakennetussa talossa on reilut 9 000 neliötä. Se pitää sisällään muun muassa viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, porealtaan, elokuvateatterin sekä sisäliikuntasalin. 

Tämä on mahdollisuus omistaa pala elokuvahistoriaa, kommentoi kiinteistöä kauppaava Dawn McKenna Group -kiinteistönvälitysfirma.

Talo oli edelliskerran myynnissä vuonna 2012, jolloin se kaupattiin 1 585 000 dollarilla. Taloa laajennettiin ja se remontoitiin perusteellisesti vuonna 2018, mutta kaikkein ikimuistoisimpien ja tunnetuimpien osien tunnelma on kuitenkin pidetty samanlaisena. 

Vuonna 2021 talo oli vuokrattavissa AirBnb:n kautta yhden yön ajan. Yhdestä yöstä lukaalissa sai pulittaa vaivaiset 25 dollaria. 

Alla olevista upotuksista näet, miltä talossa näyttää nykyisin!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 1990 ensi-iltansa saaneessa Yksin kotona -elokuvassa 8-vuotias Kevin McCallister (Macaulay Culkin) jää vahingossa yksin kotiin, kun hänen suurperheensä lähtee kiireellä lomamatkalle Pariisiin viettämään joulua. 

Lue myös:

    Uusimmat