Yksi piirre ratkaisee kaiken: Tällaisen miehen nainen oikeasti haluaa

The Independent -sivusto uutisoi, että yksi piirre tekee naiseen kuin naiseen vaikutuksen.

Mitä piirrettä nainen etsii miehessä? Ei, se ei ole raamikas ulkonäkö, ei kuusinumeroinen pankkitalletus, ei mies valkoisella ratsulla.

Naiset etsivät vain yhtä piirrettä kumppanissaan, joko tiedostaen tai tiedostamattaan: ja se on luotettavuus. Nainen haluaa ennen kaikkea luotettavan kumppanin. Näin kuvaillaan The Man's Guide to Women -opuksessa.

Ennen kuin lopetat lukemisen, sinun tulee ymmärtää, ettei kyse ole tässä tapauksessa pelkästään uskollisuudesta. Luotettavuus on paljon muutakin.

Se on sitä, että seisoo sanojensa takana: oletko todella sellainen ihminen, joka myös kerrot olevasi, ja teet, mitä olet luvannutkin tehdä? Luotettavuus on varmuutta, vastuullisuutta ja rehellisyyttä siitä, kuka oikeasti on.

Luotettava mies, unelmien mies?

Miksi luotettavuus on niin tärkeää naisille? Opuksen mukaan kyse on evoluution asettamista tarpeista: tämän piirteen kaipuu kumpuaa jo lapsuudesta, omien vanhempien luotettavuudesta. Onko oma perhe ollut turvallinen ja toimeentuleva, ja ennen kaikkea: onko isä ollut paikalla?

Jos isä ei ole ollut osa lasten elämää, The Man's Guide to Women -teoksen mukaan on jopa viisinkertainen mahdollisuus, että lapset elävät köyhyydessä, kolminkertainen mahdollisuus, etteivät he menesty koulussa, ja kaksinkertainen todennäköisyys, että heillä ilmenee sekä tunne- että käytösongelmia.

Koska isällä on näin suuri vaikutus naisiin ja heidän lapsiinsa, nainen myös etsii miestä, joka vaikuttaa luotettavalta. ”Onko hän turvallinen? Seisooko hän rinnallani? Onko hän varmasti luotettava?” 

Tästä samaisesta syystä naisten uskotaan pitävän palomiehiä seksikkäinä, sillä palomiehet symboloivat luotettavuutta. He ovat sankareita.

Symboliset eleet, kuten vaikkapa oven avaaminen tai käveleminen kumppanin vierellä kadun vilkkaammalla puolella, ovat tärkeitä elementtejä, sillä ne ovat merkki välittämisestä: ”Voit luottaa minuun.”

Vaikka joidenkin mielestä tällainen ritarillisuus voi olla jopa luotaantyöntävää tai teennäistä, se on kuitenkin usein merkki luotettavuudesta.

 

Miehet, kertokaa: Miksi teidän on niin vaikea näyttää tunteita?

4:59


Lähde: Independent.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja