Yksi gaalamuisto on Anna-Maija Tuokolle yli muiden – odotti tuolloin kuopustaan

Yksi gaalamuisto on Anna-Maija Tuokolle yli muiden – odotti tuolloin kuopustaan ja suoritti juontaessaan haastavan tehtävän 0:58
Katso videolta Anna-Maija Tuokon muistelut ikimuistoisimmasta gaalastaan.

Anna-Maija Tuokko on tuttu näky palkintogaaloissa niin vieraana kuin juontajanakin.

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko edusti perjantaina 20. tammikuuta Kultainen Venla -gaalassa, jossa hän jännitti itse tähdittämiensä Suurmestari- sekä Munkkivuori-sarjojen menestystä. Kumpikin sarja keräsi palkintoja gaalassa. 

Tuokko on kunnostautunut itse gaaloissa sekä vieraana että juontajana. Hänen mukaansa yksi mieleenpainuvimmista gaalamuistoista liittyykin hänen ensimmäiseen juontotyöhönsä, kun vuonna 2019 Tuokko toimi yhdessä Mikko Leppilammen kanssa Jussi-gaalan juontajana. 

– Meillä oli siinä sellainen tanssi-laulunumero Mikon kanssa ja minulla oli iso maha, kun odotin kuopustani, niin se on ehkä tärkein ja hienoin muisto gaaloissa. 

Juontotöihin Tuokko valmistautuu kertomansa mukaan koittamalla ottaa mahdollisimman rennosti, asiaan kuitenkin paneutuen. 

–  Ottaa aina yhden asian kerrallaan, eikä tavallaan ajattele sitä isoa kokonaisuutta. Ja sitten siinä ei oikeastaan muu auta kuin olla oma itsensä, niin sitten pitää vaan yrittää rentoutua. Kyllä yleensä aluksi jännittää, mutta sitten se purkautuu aika nopeasti, että sitten siitä nauttii vain kuitenkin. 

Katso Anna-Maija Tuokon haastattelu Kultainen Venla -gaalan punaiselta matolta yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat