Patrick ja Susan ovat toistensa sisaruksia ja neljän lapsen pariskunta – lapsista kolme vaikeasti vammaisia: "Yhtenä päivänä se meni liian pitkälle, saavutimme tietyn pisteen"

0:26

Ulkoisesti Patrick Stübingin ja Susan Karolewskin suhde näytti varsin normaalilta. Sukujuuret paljastivat kuitenkin karun totuuden kahden rakastavaisen välillä: Patrick ja Susan olivat nimittäin sisaruksia toistensa kanssa.

Patrick ja Susan kasvoivat lapsuuden toisistaan erillään. Patrick otettiin huostaan kolmevuotiaana väkivaltaisen alkoholisti-isänsä takia. Patrick menetti kontaktin perheeseen ja eli nuoruutensa sijaisperheessä. 

Äidin kuolema toi sisarukset yhteen

Asiat kuitenkin muuttuivat hänen täytettyään 23 vuotta. Tällöin mies selvitti sukujuurensa ja samalla selvisi, että hänellä oli myös 16-vuotias sisko.

Patrick pääsi tapaamaan vihdoin niin siskon kuin äidinsäkin, mutta aikaa ei ollut jäljellä enää paljon. Seitsemän kuukauden päästä äiti menehtyi.

– Pääsin vihdoin tapaamaan hänet ja sitten hän kuoli. Olin murtunut, Patrick kertoo dokumentissa.

Siskosta tärkeä lenkki Patrickin elämään

Äidin kuoltua Susan-siskosta tuli Patrickille tärkeä lenkki ja heidän suhteensa syveni entisestään. Sisarukset ihastuivat välittömästi ja löysivät toisensa viettämästä paljon aikaa keskenään.

– Patrick oli ainoa ihminen, joka oli jäljellä perheestäni, Susan kertoo.

Hyvin pian kävi ilmi, että Susan ja Patrick tunsivat toisiaan kohtaan jotain suurempaa kuin ystävyyttä. 

– Yhtenä päivänä siitä tuli... saavutimme tietyn pisteen. Harrastimme seksiä yhdessä, Patrick kertoo. 

Pariskunta sai neljä lasta

Hyvin pian pariskunnan elämä muuttui vielä monimutkaisemmaksi. Susan tuli nimittäin raskaaksi veljelleen.

– Se oli aluksi aikamoinen shokki. Saada tietoon, että tyttöystäväni, toisin sanottuna siskoni oli raskaana ja me saamme yhdessä lapsen, Patrick kertoo.

Myöhemmin Patrick ja Susan saivat vielä kolme lasta lisää. Perheen neljästä lapsesta kaksi on vakavasti kehitysvammaisia ja kolmannella on todettu vakava sydänvika.

Suhteen tultua ilmi ulkopuolisille, Patrick tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen insestistä. Susan ei saanut suhteesta tuomiota persoonallisuushäiriönsä vuoksi.


Katso Patrickin ja Susanin koko tarina yläpuolelta löytyvältä videolta!

Studio-ohjelman teemana on tällä viikolla rakkaus. Katso Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan isännöimä ohjelma MTV3:lta kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja