Käsirysy! Etiopialaistähdeltä kyseenalainen temppu Timanttiliigan maalisuoralla

Timanttiliigan estetaistelu puhutti: etiopialaisjuoksija leikkasi loppusuoralla eteen 3:08
Getnet Wale ja Soufiane El Bakkali kävivät fyysistä loppusuorataistelua 3 000 metrin esteissä.

Etiopian Getnet Wale teki kyseenalaisen tempun ja leikkasi Brysselin Timanttiliigan finaalissa 3 000 metrin esteiden loppusuorataistelussa toiseksi sijoittuneen Soufiane El Bakkalin eteen.

Koko Timanttiliiga-kausi C Morella!

Timanttiliigan Brysselin finaaliosakilpailu C More Max -kanavalla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa kello 21 alkaen perjantaina 6. syyskuuta.

Kaikki suorat lähetykset C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Getnet ja marokkolainen El Bakkali kävivät kiivasta taistelua kisan voitosta loppusuoralla. Getnet tuli loppusuoralle hiukan edellä ja juoksi sisärataa, mutta kiilasi tylysti toiselle radalle, josta El Bakkali pyrki hänen ohitseen.

El Bakkali levitti yhdessä vaiheessa vasemman kätensä Getnetin eteen ja kaksikko kosketti fyysisesti.

Getnet piti lopulta kärkipaikkansa ja nappasi voiton ajalla 8.06,92. El Bakkali jäi 16 sekunnin sadasosaa. Kolmanneksi paineli Etiopian Lamecha Girma.