Yhdysvaltalaismuusikko lähetteli viestejä Blink-182-rumpalin 13-vuotiaalle tyttärelle – pyytää nyt anteeksi

Echosmith-yhtyeen rumpali on pyytänyt anteeksi Blink-legendan tyttärelle lähettämiään viestejä.

Cool Kids -hitistä tunnetun Echosmith-yhtyeen rumpali Graham Sierota pyysi anteeksi Travis Barkerin 13-vuotiaalle tyttärelle lähettämiään viestejä.

Sierota on viestitellyt 13-vuotiaalle Alabama Barkerille jo muutaman vuoden ajan. Alkuun nykyään 20-vuotias Sierota esitteli itsensä ja kehui Alabamaa kauniiksi. Hän otti yhteyttä Blink-182-rumpalin tyttäreen Instagramin välityksellä.

Muutaman vuoden kuluttua Sierota lähetti Alabamalle kutsun grillijuhliin. Alabama ei pitänyt saamastaan viestistä ja kysyi, eikö Sierota ole 40 vuotias.

– Halusin vain kertoa, että pidän musiikistasi ja olen pahoillani viesteistä, olen 20, Sierota vastasi.

– Okei, mutta ymmärräthän, että olen lapsi? Alabama vastasi.

13-vuotias Alabama päätti muistuttaa Instagram-seuraajiaan, että ei ole hyväksyttävää ottaa alaikäisiin yhteyttä. Hän muistutti, että Sierota on ainakin 20 ja nimitti tämän käytöstä todella inhottavaksi. Samalla hän jakoi seuraajilleen kaksikon välisistä keskusteluista otettuja kuvakaappauksia.

Barker sai kuulla Sierotan toiminnasta ja kommentoi nuoren rumpalin toimintaa kovin sanoin.

– Tuon on saalistavaa käytöstä, eikä millään tavalla hyväksyttävää missään tilanteessa, Barker latasi.

Sierota on sittemmin tehnyt Instagram-tilistään yksityisen. Hän laati lausunnon, jossa hän pyysi anteeksi käytöstään. Rumpalin mukaan hän kutsui Alabaman hänen perheensä järjestämään grillijuhlaan monen muun ihmisen lisäksi. Sierota sanoi, että ei tiennyt Alabaman oikeaa ikää ja luuli tämän olevan samaa ikäluokkaa hänen kanssaan.

– Olen todella pahoillani ja tunnen huonoa omatuntoa tästä. Tein huolimattoman virheen ja tämä on suuri oppitunti minulle. Haluaisin pyytää anteeksi Alabamalta, Tarvisilta ja hänen perheeltään, Sierota selitti.

Perjantaina Sierotan perhe tiedotti, että Grahamilla on todettu lapsuusiässä autismin kirjoon kuuluva häiriö. Tämän myötä hän ei aina ymmärrä täysin kaikkia sosiaalisia tilanteita.

Echosmith on sisarista koostuva yhtye. Siinä soittavat lisäksi Sierotan veli Graham sekä laulaa hänen siskonsa Sydney.

Juttua muokattu: 5.8.2019 klo 16:41. Lisätty perheen tiedote liittyen Graham Sierotan lapsuusajan diagnoosiin.

Lue myös:

    Uusimmat