Yhdellä halauksella voi olla näin mahtava voima: Koirakaverusten yhteiskuva pelasti ne kuolemalta

Koirakaverusten halaus pelasti heidät viime tipassa – nyt he ovat vihdoin kotona, uusien omistajiensa hellässä huomassa. 

Sosiaalisen median antamasta julkisuudesta voi todella seurata paljon hyvää. Kuva kahdesta halaavasta koirakaveruksesta levisi kesällä sosiaalisessa mediassa – ja heidän tarinansa sen mukana.

Kala ja Kayla olivat olleet jo tovin eläinsuojassa ja päivä oli jäämässä heidän viimeisekseen. Mikäli eläimille ei löytyisi uutta omistajaa, ne lopetettaisiin samana päivänä. 

Angels Among Us Pet Rescue -järjestö julkaisi kaverusten kuvan koskettavalla saatetekstillä, jonka voit lukea vapaasti suomennettuna ja hieman lyhennettynä alta:

– Olen Kala, tämä tässä on Keira. Meitä pelottaa. Ihmiset ympärillämme kertovat, että tänään loppumme tulee: jonkun pitää pelastaa meidät, tai muuten olemme entisiä. Keira on rohkea ja vakuuttaa minulle, että kaikki tulee olemaan vielä hyvin, mitä sitten tapahtuukaan. Hän käskee minun olla rohkea, mutta en tiedä pystynkö olemaan.. Jos kukaan ei pelasta meitä, joku vie hänet pois minulta ja katselen, kun häntä viedään pois, eikä hän tule takaisin ja minä itken. Sen jälkeen he hakevat minut, enkä minä ole yhtä rohkea.

Kala ja Kayla löysivät uudet, rakastavat omistajat. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Sosiaalisen median huomion ansiosta halaavista kaveruksista syntyi uutinen, jonka huomasivat myös pitkäaikaiset ystävät ja kämppäkaverit Wendy ja Pam. Heidän koiransa olivat juuri menehtyneet vanhuuden vuoksi, minkä vuoksi he etsivät uusia lemmikkejä. 

– Huomasin Kalasta ja Keirasta kertovan jutun People-lehdessä ja en vain voinut olla soittamatta, Wendy kertoo järjestön julkaisemassa päivityksessä.

Lue myös:

    Uusimmat