Suositulta kiinavalmistajalta uusi puhelin toukokuussa

Xiaomi on alkanut kiusoittelemaan puhelinkansaa uuden laitejulkaisun tiimoilta. Yhtiö aikoo esitellä Mi Max -nimisen jättipuhelimen toukokuussa. Nyt laitteesta on saatu sekä virallista kuvamateriaalia että epävirallisia teknisiä tietoja.

Xiaomi julkaisi viime viikolla englanninkielisellä keskustelupalstallaan tietoja Mi Maxista. Yhtiön mukaan uusi ”phabletti” aloittaa samalla uuden laitesarjan Xiaomin valikoimissa. Yhtiöltä löytyy jo laitteita useista noin viiden tuuman kokoluokista sekä 7,9 tuuman pikkutablettiluokasta. Mi Maxin on määrä asettua näiden välimaastoon. Tämänhetkisten tietojen perusteella kyseessä on 6,4-tuumainen puhelin.

Tuuma-arvuuttelun ohella Xiaomi julkaisi virallisen kuvan Mi Maxista. Ennakkomateriaali ei kuitenkaan paljasta laitetta kokonaan, vaan vilauttaa vain sen yläkulmaa. Kuvan pääviesti onkin, että suuresta näytöstään huolimatta Mi Maxin pitäisi olla taskukokoinen.

Uuden jättipuhelimen teknisiä tietoja ei ole vielä paljastettu yhtiön puolesta, mutta GSMArenan mukaan tuoreet benchmark-tulokset ovat tarjoilleet nämä tiedot etukäteen. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, voidaan Mi Maxiin odottaa esimerkiksi 1920 x 1080 pikselin näytöntarkkuutta, Snapdragon 650 -tasoista järjestelmäpiiriä ja 15 megapikselin takakameraa.

Aiemmat huhut ovat kuitenkin puhuneet muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiriistä, eli lopullinen rautakattaus ei näytä olevan vielä selvillä. Kysymysmerkit katoavat viimeistään 10. toukokuuta, kun Xiaomi Mi Max esitellään virallisesti.

Lue myös:

    Uusimmat