Mainos

Wrestling-tähti yllätti sotilaskisojen autonkuljettajana

WWE-painisarjan tähti John Cena hämmästytti ihmisiä Invictus Games -tapahtumassa, jossa kilpailevat sodissa vammautuneet miehet ja naiset.

Ammattilaispainija ja näyttelijä-juontaja John Cena kävi Range Rover Sport SVR -auton ohjaimiin ja yllätti Invictus Games -osallistujia pahanpäiväisesti toimimalla näiden autonkuljettajana. Kohteeksi joutuivat muun muassa Yhdysvaltain joukkueen Tino Ulli, tämän tyttöystävä Shari Trujillo sekä joukkuetoverit Joshua Jablon ja Lindsey Green.

Ulli ja Jablon kärsivät traumaperäisestä stressihäiriöstä.

– On kunnia olla osana Invictus Games -tapahtumaa. Oli hauskaa toimia yllätyskuskina ja tutustua urheilijoihin sekä heidän perheenjäseniinsä. Olemme velkaa sotilaillemme ja kisojen avulla voimme antaa heille tunnustusta teoista maidemme hyväksi, Cena totesi virallisessa kannanotossaan.

Invictus Games on sodissa vammautuneille tarkoitettu urheilukilpailu. Osallistujia oli tänä vuonna 15 maasta. Kisat käytiin Yhdysvaltain Orlandossa, Floridassa.

Kisoissa mitellään paremmuudesta yleisurheilussa, jousiammunnassa, pyörätuolikoripallossa, maantiepyöräilyssä, voimanostossa, sisäsoudussa, pyörätuolirugbyssä, uinnissa, istumalentopallossa ja tämän vuoden uutuuslajissa pyörätuolitenniksessä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.