Winnipeg-luotsi myhäili Patrik Laineen puolesta – "Aika jännittävää"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine iski hattutempun, kun Jets kaatoi Vancouver Canucksin lukemin 6-3. Laine oli liekeissä koko Jetsin kakkosketjun kanssa.

Laineen hattutempun kaikki maalit näkyvät ylhäältä videolta.

Kyseisessä vitjassa kanadalaishyökkääjä Kyle Connor alusti kaikki Laineen kolme maalia. Connorin illan saldo oli komea: 1+3. Ketjun sentterille Bryan Littlelle merkattiin puolestaan kaksi (1+1) tehopistettä.

Kolmikko keräsi kovasti ylistystä Jetsin päävalmentajalta Paul Mauricelta.

– He olivat mahtavia. Tykkäsin heidän otteista jo viime pelissä. Alamme nähdä sitä, mihin he aidosti pystyvät keskenään. Kyle on niin nopea, että se avaa eri asioita. Kaksi muuta, Bryan ja Patrik, eivät edes tarvitse paljoa tilaa. Esimerkiksi Patrik hyödyntää pienetkin saumat tehokkaasti, Maurice mietti.

– He ovat tehneet kovasti töitä harjoituksissa. He ovat olleet sitoutuneita, ja nyt työ tuotti palkinnon. Tämä on aika jännittävää, Maurice sanoi ja viittasi jo tuleviin otteluihin.

Ketjussa suomalaishyökkääjä Laine sai vihdoin onnistumisia tasakentällisin pelatessa. Laine oli nakuttanut alkukaudella ylivoimamaaleja, mutta viidellä viittä vastaan suomalaishyökkääjä oli kärsinyt tehottomuudesta.

– Jo se, että hän oli paikoilla, oli hienoa. Tuon myötä hän saa varmasti paineita pois. Kiekko meni verkkoon vielä iltana, jolloin hän ei saanut kunnolla vetoja läpi ylivoimalla, Maurice mietti Laineesta ja jatkoi hymyillen:

– Olen iloinen hänen puolesta.

Laine on iskenyt alkukauden 19 ottelussa tehot 11+3=14.

Lue myös:

    Uusimmat