Wilma Murto taivutti palkintopallille Timanttiliigassa – katso suomalaisen paras hyppy tästä

Wilma Murto sijoittui kolmanneksi Timanttiliigan seiväskilpailussa Lausannessa tuloksella 460.

Euroopan mestari Murto ylitti Lausannessa 435, 450 ja 460. Suomalainen taivutti 460:n yli ensimmäisellä yrityksellään ilmavasti ja siirtyi tuossa kohtaa kilpailun johtoon.

Katso Murron 460-ylitys iloisine tuuletuksineen ylälaidan videolta.

Murron kolme yritystä 470:stä eivät tuottaneet tulosta. Hän sijoittuu tuloksella 460 kisan kolmanneksi.

Kilpailun voitti Slovenian Tina Sutej ja toiseksi sijoittui Australian Nina Kennedy. Kumpikin ylitti 470, mutta Sutej toisellaan ja Kennedy kolmannellaan.

Murto voitti viime viikolla Münchenissä Euroopan mestaruuden ja hyppäsi uudeksi naisten Suomen ennätykseksi 485. Tällä viikolla hän kisasi jo tiistaina Saksan Jockgrimin kansainvälisessä kutsukilpailuissa ja sijoittui siinä toiseksi tuloksella 461.