Kokoomuksesta eronnut Wille Rydman liittyy perussuomalaisiin

Wille Rydman perustelee MTV:lle eroaan kokoomuksesta 7:09
Wille Rydman perustelee MTV:lle eroaan kokoomuksesta

Kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Wille Rydman liittyy perussuomalaisiin. Hän kertoo asiasta omilla kotisivuillaan. Myös perussuomalaiset tiedottaa asiasta verkossa.

Rydman lähtee samalla ehdokkaaksi perussuomalaisten Helsingin vaalipiiristä

– Helsingin piirihallitus katsoo, että Rydman on uransa aikana tehnyt Suomen kansallisen edunmukaista politiikkaa niin eduskunnassa kuin Helsingin kaupunginvaltuustossakin. Etenkin Rydmanin ajama maahanmuuttopolitiikka istuu hyvin yhteen perussuomalaisten arvomaailman kanssa, puolue kirjoittaa.

Perussuomalaiset kertoo myös arvostavansa esimerkiksi Rydmanin työtä perustuslakivaliokunnassa ja hänen panostaan yrityksessä torjua EU:n elpymispaketin hyväksyntä. Perussuomalaisten mukaan Rydman oli EU-paketin suhteen alusta saakka samoilla linjoilla perussuomalaisten kanssa.

– Poliittisesti perussuomalaiset on kehittynyt yhä enemmän sellaisen puolueen suuntaan, jollaista kaltaiseni oikeistolaisen on luontevaa äänestää. Siitä on tullut yhä enemmän markkinatalouspuolue historiallisen sosiaalipopulisminsa sijaan.

– Se on jättänyt taakseen tunnepitoisen EU-vastaisuuden ja vaihtanut sen älylliseen EU-kritiikkiin, jollaista usein kaipaa myös kaltaiseni EU-jäsenyyteemme sinänsä myönteisesti suhtautuva oikeistolainen.

Rydmanin mukaan perussuomalaisista on lisäksi tullut tukevasti Nato-myönteinen puolue.

– Aiemmat ulko- ja turvallisuuspoliittiset esteeni puolueen tukemiselle ovat nekin nyttemmin väistyneet, Rydman perustelee ratkaisuaan.

Rydman kirjoittaa myös, että perussuomalaisissa on mukana erikoistakin väkeä, mutta niin on kokoomuksessa sekä kaikissa muissakin puolueissa.

Lue myös:

    Uusimmat