WhatsAppiin tulee uusi asetus – rajoittaa ryhmiin lisäämistä merkittävällä tavalla

WhatsApp rajoittaa ryhmiin lisäämistä uudella yksityisasetuksella. Vastedes käyttäjiä ei enää voi noin vain lisäillä ryhmiin, mikäli he itse eivät sitä halua. Uudistuksesta kertoo FoneArena.

WhatsAppin yksityisyysasetuksiin on tulossa uusi Ryhmät-valinta, joka mahdollistaa paremman hallinnan siitä, kenellä on oikeus lisätä itseä ryhmiin, jos kenelläkään. Valinnan alla on kolme vaihtoehtoa: Ei kukaan, Yhteystiedot ja Kaikki.

Ei kukaan tarkoittaa, että kukaan ei vastedes voi lisätä käyttäjää ryhmään ilman käyttäjän suostumusta, kun taas Kaikki antaa jokaiselle mahdollisuuden Yhteystiedot-valinnan rajoittaessa mahdollisuuden niille, joiden kanssa on jo yksityisviewstein kommunikoinut. Jatkossa ryhmään käyttäjää lisäävä käyttäjä joutuu lähettämään erillisen kyselyn henkilölle, joka on estänyt automaattiset lisäykset asetusten kautta. Kysymykseen ryhmään liittymisestä on vastattava kolmen vuorokauden kuluessa, tai kysymys vanhenee ja poistuu.

Uusi asetus on nyt julkaistu ja se on tulossa saataville tulevien viikkojen kuluessa. Asetus löytyy WhatsAppin Asetusten Tietosuoja-valikosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja