WhatsApp saa ensi vuonna merkittävän uudistuksen – tästä moni käyttäjä ei varmasti ilahdu

2:00

WhatsApp-sovellukseen on tulossa mainoksia ensi vuoden puolella. Aiheesta kirjoittaa muun muassa 9to5Mac.

VIDEO: Tällä viikolla Facebook paljasti palvelussaan vaikutusyrityskampanjan, joka on johtanut kymmenien tilien poistamiseen.

WhatsApp on yksi suosituimpia pikaviestipalveluita maailmassa. Suosion yksi syy on varmasti ollut sovelluksen maksuttomuus ja mainoksettomuus, mutta nyt näihin ominaisuuksiin on tulossa muutoksia.

Tällä viikolla kerroimme, että sovellus on muuttumassa maksulliseksi yrityskäyttäjillä. WhatsApp alkaa veloittaa osasta yritysten lähettämistä viesteistä joitakin senttejä.

Palveluun on myös tulossa toinen muutos, josta moni käyttäjä ei ole varmasti ilahtunut. WhatsAppiin alkaa jatkossa ilmestyä mainoksia. Asian paljasti ensimmäisenä Wall Street Journal.

Mainokset tilapäivityksiin

Mainokset tulevat vuoden 2019 alussa WhatsAppin Statuksiin. Status-osa on samanlainen kuin Instagramin Tarinat -palvelu: Käyttäjät voivat lisätä Statuksiin tekstiä, kuvia ja videoita, ja ne näkyvät kontakteille 24 tunnin ajan.

9to5Mac-kirjoittaa, että WhatsAppin Statuksilla on jo noin 450 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, kun Instagramin Tarinoita käyttää 400 miljoonaa ihmistä. Instagram Tarinoissa näkyy jo mainoksia.

Lähde: 9to5Mac

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja