Westlife nauttii edelleen menestyksestä

Irlantilainen poikabändi Westlife vierailee parhaillaan Suomessa NRJ Radio Awards -gaalan yhteydessä. Viihdeuutiset tapasi 90-luvun loppupuolelta asti kasassa olleen bändin, joka seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeenkin nauttii laajaa suosiota. Yhtyeen viime vuonna julkaistu Face To Face -albumi meni ilmestyessään brittilistan kärkeen.

Täysin ilman kolhuja Westlife ei kuitenkaan ole selviytynyt. Bändi kutistui nelihenkiseksi pari vuotta sitten, kun Brian McFadden jätti yhtyeen ja ryhtyi sooloartistiksi.

Viihdeuutiset: Minkälaisia muistoja teillä on Suomesta?

Kian Egan, Westlife: Emme ole olleet täällä pitkään aikaan, viime kerta oli vuonna 2001. Muistan silloisen hotellin ja että sängyt täällä ovat hyvin pehmeitä. Kun tulimme Suomeen eilen, olimme innoissamme: "Täällä on ne luksussängyt!"

Viihdeuutiset: Mark, myönsit hiljattain olevasi homo. Oliko kaapista ulos tuleminen pelottavaa?

Mark Feehily, Westlife: Ei oikeastaan. Valehtelisin, jos väittäisin etten ollut hermostunut päivää ennen kuin asiasta tuli julkista. Mutta ei se ollut pelottavaa, koska olin sinut asian kanssa ja se ei vaivannut minua enää millään lailla.

Viihdeuutiset: Westlife ei menestyksestään huolimatta pysy yhdessä ikuisesti. Oletteko suunnitelleet jo jotain tulevaisuuden varalle?

Kian Egan: En tiedä vielä mitä haluan. Minulla on ristiriitaisia tunteita siitä, haluanko ylipäänsä jatkaa musiikkibisneksessä. Haluaisin kyllä lähteä reppu selässä matkailemaan ja nähdä maailmaa. Nyt näemme vain hotelleja – haluaisin nähdä paljon muutakin.

Mark Feehily: Minusta tuntuu, että olemme valitettavasti jokainen koukussa musiikkibisnekseen. Voisimme leikkiä hetken, että emme tekisi tätä enää, mutta tulisimme varmasti jokainen takaisin jossain vaiheessa.

Viihdeuutiset: Ette kuulemma halua ex-jäsentänne Brian McFaddenia takaisin, olette nyt nelihenkinen bändi. Mutta tämä henkilö saattaisi sopia uudeksi jäseneksi, jos joskus sellaista tarvitsette. Hän on Antti A., Suomen Big Brother -kisailija..?

Kian Egan: Hän näyttää ihan Brianilta!

Viihdeuutiset: Mitä mieltä olette?

Kian Egan: Hän näyttää ihan hyvältä, mutta en tiedä onko hän hyvä laulaja…

Viihdeuutiset: Hän ei ole hyvä laulaja.

Kian Egan: Sitten hän sopisi ehdottomasti Westlifeen!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat