Wayne Rooney hurmasi tajunnanräjäyttävällä vapaapotkumaalilla: "Oletko tosissasi?"

Jalkapalloikoni Wayne Rooney ampui vapaapotkusta DC Unitedin häikäisevän voittomaalin MLS-liigassa vieraissa Orlando Cityä vastaan. DC United nappasi ottelusta lopulta 2–1-voiton.

Rooneya rikottiin kulmalipun tuntumassa ja hän antoi tilanteesta tuomitun vapaapotkun 30. minuutilla. Englantilainen latasi tajunnanräjäyttävän kierteisen potkun, joka painui tolpan kautta verkkoon.

– Oletko tosissasi? MLS-liiga twiittasi isoin kirjaimin jakamansa maalivideon yhteydessä.

DC Unitedin avausmaalin ottelussa teki Steve Birnbaum. Orlandon Dom Dwyer kavensi toisella jaksolla loppulukemiksi 1–2.

DC Unitedilla on kauden neljästä ottelustaan tilillä kolme voittoa ja yksi tasapeli. Orlandon saldona on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.