Wayne Rooney iski sensaatiomaisen vapaapotkumaalin – "Päätin kokeilla ja katsoa mitä tapahtuu"

Tätä nykyä yhdysvaltalaista DC Unitedia edustava Wayne Rooney iski maagisen vapaapotkuosuman keskiviikon ja torstain välisenä yönä MLS-sarjassa, kun washingtonilaiset kaatoivat Toronton lukemin 1-0. 30 metristä lähtenyt vapaapotku painui vastustamattomasti ohi vierasjoukkueen maalivahdin Alex Bonon.

Pääkuvan videolla toisen entisen ManU-tähden Zlatan Ibrahimovicin hattutemppu MLS:ssä heinäkuussa.

Vaikka kotijoukkueen esitys ei ollut paras mahdollinen, ottelu muistetaan tästä upeasta maalista. Rooney päätti keskittämisen sijaan kokeilla kutiaan.

– Minä vain päätin kokeilla ja katsoa mitä tapahtuu. Onneksi laukaus onnistui täydellisesti. Jälkeenpäin voin sanoa, että tein oikean ratkaisun, Rooney kertoo Washington Postin haastattelussa.

Videolla Rooneyn osuma:

Rooneyn seurakaveri Steve Birnbaum odotti englantilaiselta maltillisempaa ratkaisua.

– Vapari lähti niin pitkältä, että ajattelin hänen keskittävän. Sitten näin hänen pommittavan pallon verkkoon. Se oli uskomatonta. En voinut uskoa, että hän sai niin paljon voimaa pallon taakse, Birnbaum sanoo.

Voitto oli DC Unitedille tärkeä, sillä se otti tukevasti kiinni itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikaista.  MLS:n runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua ja ero playoff-paikkaa kärkkyvään Jukka Raitalan edustamaan Montreal Impactiin on neljä pistettä. Unitedille riittää yksi voitto jäljellä olevista ottelusta, joissa se kohtaa Alexander Ringin New York Cityn ja mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettäneen Chicago Firen.

Lue myös:

    Uusimmat