Wayne Gretzkyn tytär poseeraa rohkeana somessa: Pyydettiin Playboy-lehteen – sulhanen otti kaikki keinot käyttöön estääkseen kuvat

Kiekkolegenda Wayne Gretzkyn tytär Paulina on näyttävä kaunotar. Häntä pyydettiin myös Playboyn kuvauksiin, mutta golffarisulhanen sanoi painavan sanansa asiaan.

Kaikkien aikojen parhaana jääkiekkoilijanakin pidetty Wayne Gretzky ei ole ainoastaan nelinkertainen Stanley Cup -voittaja, vaan myös viiden lapsen isä. Gretzky, 60, tapasi vaimonsa Janet Jonesin Dance Fever -ohjelman kuvauksissa ja rakkaus on kestänyt 1980-luvulta tähän päivään asti.

Pariskunnan esikoistytär Paulina Gretzky, 32, on tehnyt uraa mallina ja laulajana. Hän on kihloissa ammattilaisgolffari Dustin Johnsonin, 36, kanssa.

Vaalealla kaunottarella on Instagramissa miljoona seuraajaa, ja hän on julkaissut tilillään myös varsin rohkeita otoksia itsestään. New York Post -lehti kertoo, että häntä on pyydetty myös Playboy-lehteen.

Asiaa sivuttiin lehden mukaan Pillows and Beer -podcastissa, jossa Gretzky vieraili keväällä. Tarjous tuli vuonna 2013, kun hän ja Johnson olivat vasta alkaneet seurustella. 

– Se oli minusta upea mahdollisuus. Sanoin miesystävälleni "Dustin, muista, että rakastan sinua, mutta Playboy pyysi minua kuvauksiin", hän kertoi siitä, kuinka otti houkuttelevan tarjouksen puheeksi Johnsonin kanssa.

Kaunotar paljastaa, että hänen PGA Tourilla pelaavalta puolisonsa vastaus tuli nopeasti ja tämä oli valmis estämään Playboy-kuvat kaikin keinoin.

– Kerroin, paljonko he tarjosivat kuvista, mutta Dustin totesi heti: "Ei missään tapauksessa. Minä nokitan. Et tee sitä", Gretzky paljasti golftähden sanoneen.

Hän kertoo myöntyneensä sulhasensa tahtoon asiassa.

– Raha ei ollut se juttu, mutta huomasin, kuinka paljon asia häiritsi häntä. Sanoin, että ok, asia kunnossa.

Hollywood Life -sivuston mukaan Gretzky on saanut vastailla säännöllisesti kysymyksiin myös siitä, mitä mieltä Wayne Gretzky on hänen seksikkäistä bikinikuvistaan.

– Vihaajat kommentoivat, että Wayne järkyttyy. Vastaan, että isäni ei selaa Instagramiani. Hän sanoo vain, että hän rakastaa minua, Paulina sanoi napakasti.

Paulina Gretzky tapasi golftähti Dustin Johnsonin ensimmäistä kertaa vuonna 2009, mutta rakkaus roihahti vasta neljä vuotta myöhemmin. Pari kihlautui seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Häät ovat mahdollisesti lähestymässä, sillä Gretzky oli nähty huhtikuussa sovittelemassa juuri hääpuvuistaan tunnetun muotisuunnittelijan Vera Wangin luomuksia.

Pariskunnalla on kaksi poikaa: 6-vuotias Tatum ja 3-vuotias River.

– Se on meidän erityinen päivämme ja tahdomme, että kaikki on silloin kohdallaan, Gretzky on sanonut hääpäivästä kysyttäessä.

Golftähti Johnson on puolestaan murjaissut, ettei hääpäivä lankea hänen maksettavakseen.

– Lasku menee Waynelle, hän letkautti kiekkolegendaan viitaten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja