Mainos

"Wanksy" maalaa pippeleitä katuihin, jotta montut korjattaisiin – ja se toimii!

Olet saattanut kuulla katutaiteilijasta nimeltä Banksy. Tämä anonyyminä pysyttelevä brittiläinen, pääosin poliittisesti provosoivia tai humoristisia graffiteja työstävä taitelija on nyt saanut todellisen kilpailijan.

Manchesterilainen Wanksy nimittäin piirtää peniksiä kadussa olevien monttujen ympärille, jotta ne huomattaisiin ja korjattaisiin. Uskomatonta, mutta totta; se toimii! Suuri osa Wanksyn merkkaamista kuopista on korjattu 48 tunnin kuluttua pippelin piirtämisestä.

Wanksy kertoo olevansa huolestunut kuoppien aiheuttamista vahingoista. Sen lisäksi, että ne rikkovat autoja, kertoo hän ystävänsä joutuneen sairaalaan tämän ajettua kuoppaan polkupyörällään.

Lupaava taitelijanalku myöntää, ettei hänen onnistumisprosentti ole kuitenkaan paras mahdollinen. Hän ei silti pyytele anteeksi, sillä piirustukset häviävät itsestään parissa viikossa.

Wanksyn Facebook-sivulla on jo lähes 30 000 seuraajaa. Hän on saanut paljon julkisuutta ja maineen omalaatuisena hyväntekijänä. Manchesterin kaupunki ei kuitenkaan jaa tätä näkemystä.

– Tämän yksittäisen ihmisen tekoset ovat ennen kaikkea typeriä, mutta myös äärimmäisen loukkaavia paikallisia asukkaita kohtaan, kaupungin edustaja kertoo.

– Onko näitä piirtelevä henkilö ajatellut hetkeäkään, mitä lapset ajattelevat, kun he näkevät näitä hävyttömiä piirustuksia? Jokainen piirustusten putsaamiseen käytetty penni on pois monttujen korjaamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja