Wahlström: Täytyy miettiä, uskallanko MM-otteluun

Euroopan mestaruutensa lauantaina säilyttänyt ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström nousi voitollaan mukaan maailmanmestaruusottelujen kaavailuihin.

Wahlström oli ennen lauantain EM-otteluaan rankattu IBF-liiton listalla mestarin kolmanneksi haastajaksi. WBC-liiton haastajalistalla hän on kuudentena ja WBA-liiton listalla kahdeksantena.

Wahlström ei heti EM-ottelunsa jälkeen osannut sanoa, onko ohjelmassa seuraavaksi MM-ottelu.

- En uskalla ajatella yhtään. Tämä oli sen verran hurjaa jo. Täytyy tässä vähän aikaa vetää henkeä ja miettiä, uskallanko minä uudestaan. Muutaman viikon päästä alkaa taas tehdä mieli kehään ja kohta ollaan varmaan taas täällä. Edelleen täytyy kehittyä selkeästi, Wahlström sanoi MTV Sportin haastattelussa.

Painonpudotus ylemmän höyhensarjan rajaan, joka on 58,9 kiloa, tuotti Wahlströmille tällä kertaa tavallista enemmän vaikeuksia.

- Minun painoluokkani on tämä. Kaikki titteliottelut käydään tämän painoisena. Tässä on vaan käynyt niin, että kun olen pitkästä aikaa päässyt treenaamaan terveenä ilman käsivaivoja, niin olen kasvanut. En ole lihonut, mutta on tullut sen verran lihasta lisää, kun ei ole ollut taukoja ja olen treenannut terveenä päivittäin. On vain tullut massaa lisää, joten sen takia oli enemmän pudotettavaa, Wahlström kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat