Wahlström haluaa näyttää: Osaan nyrkkeillä taitavia vastaan

Ammattinyrkkeilyn EM-ottelun kaksi kertaa voittanut Eva Wahlström aikoo osoittaa tulevana lauantaina, että pystyy hallitsemaan ottelua myös taitavaa vastustajaa vastaan.

Wahlströmin EM-vastustajat Agota Ilko ja Djemilla Gontaruk eivät ole esittäneet kehässä nyrkkeilyllisiä hienouksia. Lauantaina Wahlström kohtaa itseään pidemmän brasilialaisen Halanna Dos Santosin, joka on aiemmin käynyt otteluja sekä alemmissa että ylemmissä painoluokissa kuin nyt Wahlströmiä vastaan.

- Halanna sopii täydellisesti minun tyyliini. Saan mennä eteenpäin. Se on minun vahvinta aluettani, että saan mennä eteenpäin ja aikalailla räiskiä. Hän on taitavin vastustajani, mutta se ei haittaa minua yhtään. Se tuntuu tosi hyvältä, kun saan näyttää, että osaan nyrkkeillä myös taitavia vastustajia vastaan, Wahlström sanoi MTV Sportille.

Dos Santosin uran saldo on 14 voittoa ja 6 tappiota.

- Hän lyö tosi hyvin vasen-oikeaa. 14 voitosta 9 on tullut tyrmäyksellä. Sitä oikeata täytyy varoa, Wahlström tietää.

Wahlström etenee nyt määrätietoisesti kohti ensi vuodelle kaavailtua maailmanmestaruuskamppailua.

- Marraskuulle on sovittu seuraava ottelu, johon tulee vastaan ihan maailman huippu, kuten on tämäkin. Mahdollisesti keväällä saattaa olla jo MM-ottelu. Jokainen vastustaja haetaan siten, että saan harjoitella MM-ottelua ajatellen.

MTV Katsomo esittää mm. Wahlströmin ja Edis Tatlin ottelut suorana 20. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja