Vuosi sitten Sonja Lumme jutteli Anna Hanskin kanssa – siitä syntyi idea, joka on suunnattu lapsille: "Se on niin hurmaavaa, kun palautetta tulee heti"

Sonja Lumme työstää parhaillaan lastenlevyä yhdessä miehensä ja laulaja Anna Hanskin kanssa.

Laulaja Sonja Lumme ideoi miehensä Aarne Nylanderin ja laulaja Anna Hanskin kanssa uuden musiikkiesityksen, joka on suunnattu lapsille. Kolmikon nimi on Leikkimökkisakki ja he työstävät parhaillaan levyä, joka ilmestyy ennen joulua. Lumme kertoo, että hän on säveltänyt ja sanoittanut lastenlauluja.

– Juttelimme vuosi sitten Anna Hanskin kanssa, että korona-aika on niin masentavaa. Hän oli tehnyt paljon lastenjuttuja ja harmitteli, kun lapsilta on viety kaikki. Minä sanoin, että nyt teemme jotakin, Lumme kertoi Vuoden secondhand-tuote julkistus ja Emmyn Miljoonabileissä.

Normaalisti Lumme on tottunut hieman vanhempaan yleisöön kuin Leikkimökkisakin keikoilla – sillä nyt yleisössä on lapsia.

– Se on niin hurmaavaa, kun palautetta tulee heti. Heillä ei ole opeteltua teatterissa tai konsertissa käynnin protokollaa niin kuin aikuisilla. Jos he tykkäävät, he näyttävät sen ja tietysti toisinkin päin. Onneksi tähän mennessä on tykätty.

Lumme on pysynyt korona-aikana terveenä, eikä flunssakaan ole vaivannut. Lumme kertoo, että he ovat olleet miehensä kanssa hyvin varovaisia ja eivät rieku iltaelämässä.

Pariskunta on ollut yhdessä kohta 19 vuotta ja naimisissa 15 vuotta. Korona-aika ei ole muuttanut pariskunnan suhdetta.

– Me olemme tottuneet olemaan muutenkin keskenään, sillä teemme töitä yhdessä. Ei ole tuntunut siltä, että olisi kyllästynyt toisen naamaan, Lumme naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat