Vuosi Johnny Deppin ja Amber Heardin kohuoikeudenkäynnistä – lähteet: näin näyttelijätähdillä menee nyt

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan 11:01
Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan.

Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnistä tuli 11. huhtikuuta kuluneeksi vuosi.

11. huhtikuuta vuonna 2022 alkoi näyttelijöiden ja entisen avioparin Johnny Deppin, 59, ja Amber Heardin, 36, kunnianloukkausoikeudenkäynti Virginiassa, Yhdysvalloissa. Tuomio julkistettiin 6. kesäkuuta, joka lopulta kallistui enemmän Deppin puoleen.

Heard määrättiin maksamaan 10,35 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia Deppille, ja Depp puolestaan 2 miljoonaa dollaria Heardille. Molemmat valittivat, mutta sopivat lopulta ratkaisusta joulukuuhun 2022 mennessä. Heard maksaisi Deppille miljoona dollaria, jonka hän lahjoittaisi useille eri hyväntekeväisyysjärjestöille.

Heardille läheinen lähde kertoi Peoplelle, että näyttelijä ei malttanut oikeudenkäynnin jälkeen odottaa päästäkseen pois Yhdysvalloista tyttärensä kanssa. Heardin tytär Oonagh Paige täytti 2 vuotta aiemmin huhtikuussa.

– Hän on asunut Espanjassa, jossa saa enemmän yksityisyyttä. Oikeudenkäynti oli hänelle enemmän kuin stressaavaa, ja hän halusi vain aloittaa puhtaalta pöydältä muualla. Hän on innoissaan työskentelystä ja kuvaamisesta taas. Hän oli uupunut ja pettynyt oikeudenkäyntiin. Hän tunsi, että häntä kohdeltiin huonosti, Heardille läheinen lähde kertoi Peoplelle.

Lähteen mukaan Heard on kuitenkin jättänyt oikeudenkäynnin taaksensa ja hänellä on uutta energiaa. Heard keskittyy tällä hetkellä asioihin, joita rakastaa.

Deppille läheisen lähteen mukaan hän on keskittynyt työhönsä. Näyttelijä palaa valkokankaalle elokuvassa Jeanne Du Barry, jossa hän esittää Ludvig XV:n roolin. Elokuva avaa arvostetun Cannesin elokuvafestivaalin 16. toukokuuta. Lähteen mukaan Depp pitää sitä täydellisenä, että historiallinen draamaelokuva saa ensi-iltansa juuri Cannesissa.

Lähde on kertonut, että Depp on asunut Euroopassa oikeudenkäynnistä lähtien. Hän on seurustellut, mutta hänellä ei ole tyttöystävää.

Depp on itse kertonut huhtikuussa Somerset Life -lehdelle asuvansa Somersetin maaseudulla, Isossa-Britanniassa. Siellä hän voi kertomansa mukaan nauttia hiljaiselosta perheensä kanssa. Deppillä on kaksi lasta liitostaan  Vanessa Paradisin kanssa: Lily-Rose, 23, ja John "Jack" Christopher III, 21.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat