Vuoden Pappa 2024 on pian sata vuotta täyttävä sotaveteraani Hannes Tuovinen: "Ei ole ollut vihamiehiä"

Vuoden Pappa 2024 on nähnyt sodan kauhut, mutta luottaa leikkimielisyyteen 7:39
Katso videolta Hannes Tuovisen koko haastattelu!

Vuoden Papaksi valittu Hannes Tuovinen vannoo positiivisuuden nimeen.

Vuoden Pappa 2024 on helmikuussa sata vuotta täyttävä nummelalainen Hannes Tuovinen. Kunnioitettavan iän saavuttanut sotaveteraani uskoo positiviisuuden voimaan. 

– Minä uskon ehkä siihen, että minulla ei ole ollut vihamiehiä. Minä olen oppinut olemaan positiivinen, ja yritän jatkaa sitä. Kaikki ihmiset ovat minua kohtaan positiivisia, niin enhän minä voi olla poikkeava, Tuovinen naurahtaa Huomenta Suomen haastattelussa.

Myös Alexander Stubb muisti Tuovista ennen valituksi tulemistaan Suomen uudeksi presidentiksi. Mitä mieltä Tuovinen oli Stubbin tervehdyksestä? Entä millaisen leikkisän neuvon Tuovinen antaisi eri maiden johtajille tässä maailmantilanteessa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Tuovinen valittiin 88 ehdokkaan joukosta

Tänä vuonna Vuoden Mummuksi ja Vuoden Papaksi oli ehdolla 88 vanhusta, joiden joukosta raati valitsi yksimielisesti Vuoden Papaksi 99-vuotiaan Tuovisen. 

"Hannes on veikeä sotaveteraani. Hän täyttää pian 100 vuotta ja edelleen aktiivinen, sosiaalinen ja ajankohtaisista asioista kiinnostunut herrasmies. Hän olisi oivallinen esimerkki kaikille papoille ja mummuille positiivisuudesta ja eteenpäin katsomisesta. Hän olisi myös koko Suomelle oivallinen käyntikortti sotaveteraanien harventuvassa joukossa", kuvaili Hannesta Vuoden Papaksi ehdottanut naapuri.

Tunnustuksen myöntää vanhusseurapalvelu Seurana Oy. 

Osittaislähde: Seurana

Lue myös:

    Uusimmat