"Volgan murhaaja" jäi vihdoin kiinni vuosien jahdin jälkeen: Tässä viedään miestä, joka tunnusti yli 25 naisen murhan

0:37
Katso videolta, miten Radik Tagirov pidätettiin ja vietiin kuulusteltavaksi.

Venäläiset viranomaiset ovat pidättäneet miehen, jonka epäillään ryöstäneen ja murhanneen 26 iäkästä naista Keski-Venäjällä vuosina 2011–2012, uutisoi BBC

Viime vuonna Venäjän poliisi tarjosi kolmen miljoonan ruplaan eli noin 32 000 euron palkkion tiedoista, jotka johtaisivat "Volgan murhaajan" pidätykseen. Häntä oli metsästetty useita vuosia. 

"Volgan murhaajaksi" paljastui 38-vuotias lukkoseppä Radik Tagirov, jolla on poliisin mukaan aiempi tuomio varkaudesta. Tagirov asuu Venäjällä Kazanin kaupungissa. Tagirov tunnusti iäkkäiden naisten murhat sen jälkeen, kun hänet oli tunnistettu jalanjälkien, dna-näytteiden ja muiden rikospaikoilta saatujen todisteiden perusteella.

The Guardianin mukaan Tagirov oli päässyt sisään yksin asuvien iäkkäiden naisten asuntoihin esittämällä sähköasentajaa tai putkimiestä.

–Joskus he kutsuivat minut kylään, joskus tulin pyytämättä, Tagirov sanoi kuulusteluissa.

Suurin osa hänen uhreistaan oli yli 70-vuotiaita. Sisään päästyään Tagirov hyökkäsi naisten kimppuun ja kuristi heidän hengiltä joko käsillään tai käyttäen käden ulottuvilta löytyviä esineitä, esimerkiksi esiliinaa tai pyykkinarua.

Joskus Tagirov otti mukaansa arvoesineitä naisten asunnoista, mutta toisinaan hän ei koskenut mihinkään. Rikokset tapahtuivat eri puolilla Venäjää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja