Voimamiesjätiltä paljastus hirmuisen ME-nostonsa taustoista – tämä fakta saa tempun kuulostamaan entistä ällistyttävämmältä

6:38
Tulosruutu 3.5.2020: Hafthor Björnsson nosti maastavedossa ylös 501 kiloa.

Game of Thronesista tuttu Hafthor Björnsson teki aiemmin toukokuussa uuden maailmanennätyksen maastavedossa, kun 501 kiloa rautaa nousi vakuuttavasti ilmaan. Björnsson on nyt tehnyt paljastuksen, joka saa hänen suorituksensa kuulostamaan entistä vakuuttavammalta. 

Björnsson on julkaissut Instagramissa kuvia, joissa hän esittelee leveää selkälihastaan. Islantilaisjätti kertoo sen kokeneen kovia vain viikkoja ennen ennätysnostoa.

– Hauska fakta. Kolme viikkoa ennen maastavedon maailmanennätysnostoani oikean leveän selkälihakseni yläosaan tuli pieni repeämä. Toivuin onneksi hyvin ennen raskasta nostoani, mutta minun oli muutettava harjoitteluani tapahtuneen vuoksi, Björnsson kirjoittaa.

Björnsson rikkoi brittiläisen Eddie Hallin maailmanennätyksen (500 kiloa). Monien lajiniilojen mielestä Björnssonin ennätystä ei pitäisi hyväksyä, koska hän teki sen kilpailujen ulkopuolella.

Katso julkaisu alta. Kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta painamalla näkee lisää kuvia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja