Mykistävä maailmanennätys! Game of Thrones -tähti nosti hirvittävän määrän rautaa

Islantilaisjätti Hafthor Júlíus Björnsson teki lauantaina maastavedon uuden maailmanennätystuloksen 501 kiloa. 

Aiemman maailmanennätyksen 500 kiloa oli nostanut maasta britti Eddie Hall vuonna 2016, joten Björnsson kohensi ME:tä yhdellä kilolla.

Rauta nousi Björnssonin käsissä Islannissa helpohkon näköisesti. Hän kertoi suorituksen jälkeen suorassa YouTube-lähetyksessä uskovansa, että olisi voinut nostaa maasta enemmänkin, mutta olevansa onnellinen 501 kilosta.

– Minulla ei ole sanoja. Mikä uskomaton päivä, tulen muistamaan sen koko elämäni. Sanoin, että tulen tänne tekemään sen, ja kun suuntaan mieleni johonkin, olen kuin koira luun kanssa. Haluan antaa valtavan tunnustuksen perheelleni, ystävilleni, valmentajilleni, faneilleni, sponsoreilleni ja vihaajilleni, kaikille, jotka auttoivat siinä, että tämä nosto oli mahdollinen, Björnsson kirjoitti Instagramissa.

Edellinen ME-mies Hall kyseenalaisti Björnssonin ennätysyrityksen jo etukäteen siksi, että Björnsson teki sen omalla kotisalillaan eikä virallisessa kisassa.

Ex-koripalloilija, näyttelijä ja voimamies

Yli kaksimetrinen Björnsson, 31, on entinen koripalloilija, joka on tehnyt sittemmin hurjan muodonmuutoksen yli 200-kiloiseksi voimamieheksi. Hän voitti Maailman vahvin mies -kisan vuonna 2018.

Björnsson tunnetaan myös suositusta Game of Thrones -sarjasta, jossa hän näytteli Gregor Cleganea viiden kauden ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja