Nainen sai kutsun miesten joukkoon – maastavedossa tapahtui sen jälkeen hurjia

Britannialainen voimanainen Lucy Underdown on parantanut maastavedon maailmanennätystään peräti 18 kilolla. Uusi naisten ME kirjataan nyt Underdownille tuloksella 318 kiloa.

Lucy Underdown oli kutsuttu vierailevana nostajana 14 miehen sekaan maastavedon maailmanmestaruuskilpailuihin, Giants Live World Deadlift Championshipsiin. Hänet kutsuttiin tapahtumaan, koska järjestäjät tiesivät hänen potentiaalisen poikkeukselliseen nostoon.

Underdown ei pettänyt odotuksia, vaan armoitettu nosto myös tuli. Vetoremmejä ja nostovyötä käyttänyt Underdown riuhtoi jalat täristen ulos massiiviset 318 kiloa. Hän kohensi samalla aiempaa maailmanennätystään 18 kilolla. 

Underdown oli vuonna 2021 nostanut 300 kiloa Britannian vahvin mies -kilpailussa, jossa hän oli niin ikään vierailevana nostajana. Hän oli jakanut hiljattain treeneistään jo videon, jossa hän nosti maasta 310 kiloa.

Victoria Long ehti jo uhitella Underdownin vanhaa ME:tä. Hän onnistui nostamaan aiemmin tänä vuonna 297 kiloa ja yritti myöhemmin nosaa 317,5 kiloa, mutta loukkaantui. 

Poliisin töitä

Underdown on työskennellyt poliisina ja kertonut treenaavansa neljänä päivänä viikossa. Hän on avannut Silverback Gymwear -sivustolla, että toisinaan pitkien vuorojen jälkeen on vaikeaa saada tehtyä täysipainoisia treenejä.

Underdown on kertonut nauttivansa proteiinipirtelöjä ja mustiikkamuffinseja ennen pitkiä treenejä varmistaakseen, että hänen energiansa riittävät.

Näin nousee rauta! 39-vuotiaan Minna Pajulahden maastavetoennätys saa monet kalpenemaan 0:27
Katso myös: Minna Pajulahden maastavetotulos saa monet kalpenemaan.

Lue myös:

    Uusimmat