Niin suloista! Sokea kissa halaa puhelinta aina lempimusiikkia kuullessaan

On olemassa musiikin ystäviä ja todellisia musiikkifaneja. Tämä kissa kuuluu selvästi jälkimmäiseen kategoriaan. 

Vaikka videon, joka sisältää suloisen kissan ja puhelimen, voisi luulla esittävän kissaa pelaamassa kännykkäpeliä tai kirjoittamassa tekstiviestiä, tämä video on kaukana näistä mielikuvista. Kyseessä on nimittäin video sokeasta Namik-kissasta, joka halaa puhelinta aina, kun hän kuulee sen soittavan lempipianistinsa, Sarper Dumanin musiikkia. Namikilla on selvästi kehittynyt sävelkorva. 

Pianisti itse jakoi tämän eräältä faniltaan saamansa videon myös omalla Instagram-tilillään. Video on selvästi vaikuttanut mieheen syvästi, sillä Sarper kertoo sen olevan koskettavin viesti, jonka hän on koskaan saanut.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä kaunis sokea kissa on nimeltään Namik. Sen kerrotaan käyttäytyvän aina tällä tavalla, kun sille näytetään videoita esityksistäni. Ole aina iloinen, Namik, Sarper kertoo Instagramissa.

Sarper on selvästi suuri kissojen ystävä, sillä hänen Instagram-tililtään löytyy myös joukko videoita, joissa mies soittaa pianoa yhdessä pelastamansa kissan kanssa. Ehkä tulevaisuudessa hänet voidaan nähdä kiertueilla yhdessä kissakuoron kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Metro

***


Lue myös:

    Uusimmat