Voguen entinen toimittaja pilkkasi Jessica Simpsonin rintoja, jotka "pursuivat ulos mekosta" – laulaja sivalsi takaisin: "Kuvottavaa"

Laulajatähti kommentoi takaisin julkisesti henkilöä, joka soimasi hänen vartaloaan.

Upeaääninen laulajatähti Jessica Simpson näpäyttää Instagramissa takaisin saamaansa kritiikkiä, joka koski hänen vartaloaan. Vogue julkaisi maanantaina teoksen, joka käsitteli Met-gaalan historiaa. Artikkelin oli kirjoittanut Voguen entinen toimittaja Sally Singer.

Useat muotimaailmassa mukana olevat julkisuuden henkilöt, kuten laulajat, näyttelijät ja huippumallit kertoivat artikkelissa henkilökohtaisia muistelmiaan muotigaalasta. Singerin tekemässä kokonaisuudessa käsiteltiin myös Jessica Simpsonin Met-gaalan asua vuodelta 2007.

–Jessica Simpson oli siellä John Mayerin kanssa. Hänellä oli yllään Michael Korsia. Hänen rintansa ehkä pursuivat ulos mekosta punaisella matolla. Illallisella hänen rintansa olivat minua vastapäätä. Ne olivat lautasella ja katsoin niitä, Voguessa kirjoitetaan Singerin muistelmia.

Simpson ei pitänyt tästä kommentista ja latasi suorat sanat Instagramissa. Hänen mukaansa artikkeli ei pitänyt paikkaansa ja hän on pöyristynyt siitä, että vuonna 2020 toinen nainen pilkkaa toisen naisen rintoja.

– Olen saanut kestää varataloni pilkkausta koko aikuiselämäni aikana. Se, että luen odotettua artikkelia klassisimmasta muotitapahtumasta mitä on, ja tulen häpäistyksi toisen naisen toimesta vuonna 2020, siitä, että minulla on rinnat, on kuvottavaa, Simpson kirjoittaa.

Pian Simpsonin julkisen ulostulon jälkeen Vogue pahoitteli entisen toimittajansa Singerin kirjoitusta, joka loukkasi tähteä.

– Se ei ollut koskaan meidän tarkoituksemme. Ymmärrämme hänen reaktionsa ja olemme siitä pahoillamme, lehden edustaja kertoo.

Artikkelin oli tarkoitus juhlistaa Met-gaalaa, joka olisi järjestetty 72:en kerran maanantaina. Tapahtuma peruttiin koronapandemian vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat