45 kiloa synnytyksen jälkeen laihtunut laulajatähti Jessica Simpson julkaisi tyrmäävän bikinikuvan

Laulajatähti Jessica Simpson julkaisi Instagramissa uuden vaikuttavan kuvan.

39-vuotias laulajaJessica Simpson julkaisi viikonloppuna Instagramissa upean kuvan. Kuvassa kolmen lapsen äiti makoillee uima-altaassa kumipatjalla aurinkoa ottaen. Kaunottarella on bikinit yllään.

Rauhalliselta näyttävä kuva on kuitenkin perhearjessa kaukana seesteisyydestä. Tähti kirjoittaa otoksen yhteydessä poikansa hypänneen altaassa melkein äitinsä päälle.

– Yritin ottaa aurinkoa ja poikani juoksi pihatieltä asti altaaseen melkein minun päälleni. Ei varmasti tarvitse sanoa, että tipuin patjalta, Simpson kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Laulaja sai kolmannen lapsensa vuosi sitten maaliskuussa 2019. Tyttären syntymän jälkeen tähti on tehnyt melkoisen muutoksen vartalolleen. Simpson pudotti 45 kiloa painostaan kuuden kuukauden aikana.

Hollywood-tähdellä oli tietenkin apunaan kuntovalmentaja ja tarkat ruokavaliot. Simpsonin valmentaja kertoi Hollywood Life -sivuston haastattelussa Simpsonin syövän nykyään paljon kasviksia ja erityisesti kukkakaalia.

– Hän syö yhden kokonaisen munan ja kolme valkuaista aamupalaksi sekoitettuna mustikoiden kanssa. Lounaaksi hän syö salaattia kanalla tai kalalla. Illalliseksi hän syö salaattia ja kasviksia. Välipalaksi hän ottaa manteleita ja vihreitä papuja juustolla, valmentaja kertoo.

Simpson satsaa myös liikuntaan paljon. Valmentaja kertoi tähden noudattaneen tarkasti ohjeita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja