Vispipuurokakkua ja härkäpapuvatruskoja – näin Linnan juhlissa herkutellaan

Linnan juhlien tarjoilut julkistettiin tänään perjantaina. 

Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan jälleen ensi viikolla perinteisin menoin Itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Linnan juhlia isännöivät tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio, jotka odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

Tänä vuonna Linnassa on tarjolla muun muassa poro-lapinrieskarullaa, mustamakkara- ja puolukka-cocktailpaloja, härkäpapuvatruskoja sekä puolukka-vispipuurokakkua.

Suolaisista ruoista menussa on tarjolla kylmäsavutaimentorttua, savukaritsavoileipäkakkua, siikakurniekkaa, perunapiirakoita muikunmätitäytteellä, savulohi-pinaattikäärylettä, savulohi-macarons, kylmäsavusilakkaa ruischipseillä, poro-lapinrieskarullaa, sorsajuurespiirasta, siikasuupaloja ja kirjolohi-riisirullaa, poroa maalaisleivällä, suppilovahveronapposia, valikoima perinteisiä kotijuustoja ja Kultarannan mustaherukkahilloa.

Makeista tarjoiluista menu sisältää Ellen Svinhufvud -kakkua, tyrnimarjakakkua, puolukka-vispipuurokakkua, mustikka-vaniljakakkua, appelsiini-suklaakakkua, kuningatarkukkoa, Aleksanterin leivoksia, valkosuklaa-perunaleivoksia, tuorejuustokaurasia, piimäkakkua, kampanisuja ja vesirinkeleitä, lusikkaleipiä ja ruispiparkakkuja, tyrni-, mustikka- ja karpalomarmeladeja sekä Suomi 100 v. -konvehteja.

Artikkelia päivitetty 1. joulukuuta 2017 kello 10.13: Täydennetty tietoa Linnan juhlien menusta.

Itsenäisyyden juhlavuosi näkyy Linnan juhlissa 1:21

Lue myös:

    Uusimmat