Virtanen jatkaa JYP-luotsina – vaihtoehtojakin kartoitettiin

Marko Virtanen jatkaa JYPin peräsimessä jääkiekon Liigassa myös tulevalla kaudella 2017-18. JYP julkisti ensi kauden valmentajakolmikkonsa torstain KalPa-pelin jälkeen.

Virtasen sopimus on yksivuotinen. Hän on toiminut JYPin päävalmentaja kaudesta 2013-14 lähtien.

Hurrikaanipaitojen kakkosvalmentajaksi nimettiin Antti Turunen. Myös Turusen sopimus on yksivuotinen. Maalivahti- ja fysiikkavalmentajana kaksivuotisella sopimuksella toimii Jarkko Hyytiä.

- Värikäs kausi on ollut, ja se on vielä kesken meillä. Olemme pystyneet osoittamaan malttia vaikeina aikoina ja selvittäneet kovat tilanteet yhdessä. Olen tosi ylpeä, että valmennustiimi voidaan nyt julkaista, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari summasi.

- Talven aikana me olemme haastatelleet 4-8 kandidaattia. Päävalmentajaa olen pitänyt kuitenkin koko ajan asiasta ajan tasalla. Vaikean ajan läpi on menty niin, että on koko ajan voitu kommunikoida. Siinä on yksi salaisuus, miksi tänä iltana on 100 pistettä plakkarissa, Holtari jatkoi.

Virtasella oli jo edellisessä sopimuksessa optio ensi kaudesta, mutta JYP jätti sen käyttämättä joulun aikaan. Sen jälkeen JYPin kurssi on kuitenkin muuttunut ja seura päätti jatkaa vanhan luotsinsa kanssa.

- Tämä on ollut meidän yhteinen tavoite kauden alusta asti. Ei niitä optioita huvikseen sinne sopimukseen laiteta. Nyt vain oli tällainen ajanjakso. Hyvä että asiat ratkaistiin, Virtanen kommentoi.

- Jos suoraan sanotaan, niin tiesin että valmentajatilanne on nyt päällä. En ole kuitenkaan osannut enkä ehtinyt hirveästi asiaa miettiä. 

Lue myös:

    Uusimmat